Герой України Григорій Омельченко: «На мене понад три роки полює ФСБ»

09:35, 15.06.2024
Герой України Григорій Омельченко: «На мене понад три роки полює ФСБ»

Григорій Омелянович Омельченко.

Герой України, генерал-лейтенант СБУ Григорій Омельченко стверджує, що ФСБ Московії полює на нього вже понад три роки.

 

За його даними, для цього чекісти вирішили задіяти закриту, так звану програму «Антитерор», яка використовується у таємних операціях проти міжнародних терористів. Нею користуються спецслужби багатьох країн світу для позасудового затримання або знищення осіб, внесених до «чорного списку терористів».

 

Омельченка намагалися виманити за кордон і депортувати до Москви, але не вдалося.

 

Як інформує Україна молода, про внесення його прізвища до «московського списку терористів» і обставини полювання ФСБ за ним Григорій Омельченко розповів  «Українському репортеру». Наводимо скорочену версію розмови:

 

Бесіду Григорій Омелянович почав з відомої фрази з кінофільму «Біле сонце пустелі»: «Джавдет мій. Зустрінеш — не чіпай його…» і озвучив її в сучасному варіанті: «ХУ*ЛО мій. Зустрінеш — не чіпай його…».

 

Генерал заявив: «Про те, що ФСБ занесла мене до «чорного списку терористів» я дізнався у квітні 2022 року, після того, як ЗСУ повністю звільнили Київську область від російських окупантів. Повідомили про це мої колеги і друзі, яких я маю в країнах Європейського Союзу. Вони сказали, що в «чорному списку» перебуваю з весни 2021 року і попередили, в яких країнах Європи є найбільший ризик мого затримання і негайної екстрадиції в росію. З певних міркувань називати ці країни зараз не буду».

 

«Від своїх колег із СБУ, – продовжив Григорій Омельченко, – я почув, що в агентів ФСБ був ще один список — «ліквідаційний» («розстрільний») на випадок захоплення Києва і мого затримання… У цьому списку були сотні українських патріотів, учасників АТО, політиків і громадських діячів, які підлягали «розстрілу, щоб не змогли організувати партизанського спротиву за зразком УПА».

 

Виявлені обставини щодо себе я не міг доповідати керівникам СБУ, а тим більше її очільнику Баканову, який за три роки перетворив спецслужбу в резидентуру ФСБ, – зауважив генерал-лейтенант СБУ Омельченко і додав: прикро про це говорити, але треба боротися за Україну, реформувати і очищати спецслужбу від зрадників, колаборантів і агентів ФСБ.

 

Сподіваюся, голова СБУ Василь Малюк, якого я знаю ще курсантом Національної академії СБУ, спробує реформувати її за стандартами країн-членів НАТО»,- підсумував Омельченко.

 

«Війна з «кривавим карликом» (путіним) — це моя особиста з ним війна на фізичному і вищому, духовному рівні… Планетарне зло, яким є воєнний злочинець путіни і його фашистський режим, повинні бути знищені, назавжди!», – наголосив генерал Омельченко і додав: наші пращури арії заповідали нам: «Ворога Роду твого знищуй без пощади і жалю!», що ми і робимо акуратно і з любов’ю…».

 

Зв його словами, так звана програма «Антитерор» є абсолютно закритою і відрізняється від міжнародного розшуку Інтерполу, який можливий за умови, якщо на особу було подано «червоне повідомлення». Лише за наявності «червоного прапорця» особа затримується правоохоронним органом. Кожен громадянин може перевірити веб-сайт Інтерполу в розділі «розшукувані особи» або в пункті view red notices. На сторінці представлений список осіб, їх фото і види злочинів, у вчиненні яких вони підозрюються (обвинувачуються) згідно з Кримінальним кодексом.

 

Якщо ви знайшли себе, як обвинуваченого (підозрюваного), вам варто звернутися до компетентних органів і з’ясувати причини, чому ви перебуваєте в розшуку міжнародної організації. Однак, якщо не виявили себе, вам потрібно враховувати, що на сайті не представлений повний список усіх розшукуваних осіб. Тому, якщо у вас є підстави вважати, що ви можете бути в списку, ви можете звернутися до Інтерполу для отримання доступу до інформації, – пояснив генерал Омельченко.

 

Інтерпол має повідомлення й інших кольорів. Наприклад, «синій» — для виявлення, ідентифікації та отримання будь-якої інформації про особу, що становить інтерес кримінального розслідування. «Зелений» — попереджає про злочинну діяльність особи, особливо якщо вона вважається загрозою для інших. Є повідомлення й інших кольорів — «жовтий», «чорний», «фіолетовий». Колір повідомлення залежить від мети і завдання запиту про співпрацю. Затримання особи, підозрюваної у вчиненні злочину, можливе лише за наявності «червоного повідомлення», – підкреслив Григорій Омельченко.

 

За словами генерала СБУ Омельченка, «чорний список терористів» на веб-сайті «Антитерор» є цілком таємним і доступ до нього мають лише спецслужби, які займаються виявленням, ідентифікацією і затриманням осіб, які процесуально підозрюються або можуть підозрюватися у терористичній діяльності згідно з розвідувальною (агентурною) інформацією.

 

Будучи затриманим Інтерполом, особа має право оскаржити своє затримання і арешт в судовому порядку. Лише суд вирішує питання арешту затриманого поліцією підозрюваного і видачі його країні, яка оголосила в міжнародний розшук.

 

Особа ж, яка внесена до «чорного списку терористів», навіть не здогадується, що може знаходитися в ньому. Більше того, не має можливості перевірити, чи є вона у цьому списку, оскільки веб-сайт «Антитерор» офіційно не існує, в інтернеті його немає, як, наприклад, веб-сайту Інтерполу.

Керівники спецслужб світу не підтвердять і не спростують наявності чи відсутності так званого веб-сайту «Антитерор».

 

До «чорного списку» можуть внести будь-яку особу, яка, на думку спецслужби, може бути причетною до тероризму або їм необхідно затримати саме цю людину з інших їх міркувань, навіть, якщо вона не має ніякого відношення до терористичної діяльності.

 

«Чорний список терористів» є в комп’ютері на кожному прикордонному пропускному пункті, через який особа в обов’язковому порядку проходить паспортний контроль в аеропорту, на вокзалі або при перетині кордону на автомобілі. Прикордонник сканує паспорт і, якщо особа є в «чорному списку», вона тут же «висвічується». Тоді запрошують пройти в окрему кімнату для «додаткової перевірки», де проводять особистий огляд, щоб переконатися, що людина не озброєна, у неї забирають всі засоби мобільного зв’язку, електронні носії і вона знаходиться під наглядом поліції.

 

Затримана особа не може навіть подзвонити в посольство чи консульство своєї країни або рідним, щоб повідомити про це. В суд для вирішення питання арешту ця особа не доставляється. Після вирішення організаційних питань із службою безпеки посольства відповідної країни, без будь-яких судових рішень затримана особа в супроводі «людей в цивільному» найближчим авіарейсом екстрадується в країну, яка внесла цю особу в «чорний список терористів»,- зазначив Омельченко.

 

Цей спосіб ФСБ росії вирішила застосувати і проти мене, генерала СБУ, контррозвідника в минулому, сказав Омельченко. Чекісти путіна внесли мене до «чорного списку терористів», сподіваючись, що я прибуду в одну із європейських країн у справах або прилечу на відпочинок в Туреччину, Грецію, Єгипет, Чорногорію, адже я ветеран військової служби і не маю заборони на виїзд з України, у зв’язку з дією воєнного стану. З моменту повномасштабного вторгнення росії я не покидав Україну, крайній раз за кордоном був влітку 2020 року.

 

Омельченко зауважив, що у зв’язку з концентрацію російських військ на кордоні з Україною та попередженнями Білого дому, розвідслужб США і Великої Британії про неминучість повномасштабного вторгнення росії в Україну, він в цей час зі своїми побратимами-ветеранами і діючими працівниками спецслужб працював над створення таємної організації «Український СМЕРШ» («СМЕРТЬ РАШИСТАМ») і її структурного підрозділу «Караючий Меч Арея» («КАРМА»). Після вторгнення рашистів доводилося багато їздити по Україні у зв’язку з специфічною роботою новоствореної організації. Потрібно було координувати її дії з правоохоронними, розвідувальними і контррозвідувальними органами. Перші місяці спати доводилося не більше 4-5 годин на добу, але адреналіну було достатньо, фонтаном бив, жартівливо зауважив генерал Омельченко.

 

При найменшій нагоді знищу путіна особисто!

У зв’язку з воєнною агресією росії вранці 24 лютого 2022 року генерал Григорій Омельченко в обідню пору того ж дня зробив жорстку заяву: «Все військово-політичне керівництво фашистської путінської росії на чолі з божевільним путіним і його холуй, тарган Лукашенко – воєнні злочинці і підлягають знищенню як скажені собаки, де б вони не були. У них повинна земля горіти під ногами!

 

Кожен громадянин України має не лише право, а й конституційний обов’язок знищити агресора, який посягнув на Вітчизну, її незалежність і територіальну цілісність! Рівень моєї підготовки дозволяє зробити це голими руками. З двійником не сплутаю. Знаю «кремлівського карлика» добре».

 

Про організації «Український «СМЕРШ» («Смерть рашистам») і «Караючий Меч Арея» («КАРМА») ви можете прочитати у серії матеріалів про нашу спільну діяльність із спецслужбами і ССО ЗСУ під час операції «Відплата», яка проводиться постійно, зауважив генерал Омельченко.

 

Пропозиція стати «кінозіркою»

 

“Через деякий час ФСБ через «своїх людей» спробувала виманити мене за кордон для участі у заходах, на які я повинен був погодитися,- продовжив розмову генерал Омельченко. Московські чекісти знають, що, я був народним депутатом п’яти скликань і членом ПАРЄ, брав участь у міжнародних конференціях як експерт у сфері боротьби з міжнародним тероризмом, розслідував авіакатастрофу з польським президентським літаком, збиття малайзійського пасажирського літака МН17 і українського пасажирського літака МАУ.

 

Впродовж останніх трьох років я неодноразово отримував запрошення взяти участь за кордоном у різних конференціях на воєнну і терористичну тематику, а також знятися у документальних фільмах про знищення зазначених літаків. Судячи з розмов по телефону з так званими закордонними «журналістами», вони добре вивчили мої розслідування.

 

Усі фінансові витрати на переїзди, проживання в готелях і харчування брали на себе ініціатори запрошення і навіть обіцяли гарні гонорари за участь у зйомках документальних фільмів.

 

Прекрасно розуміючи, що це пастка, я почав вести інтелектуальну гру зі своїми колегами-противниками. Гра закінчилася, коли у квітні цього року я з гумором заявив «надоїдливим закордонним мухам», що погоджуся на головну роль у зйомці документального фільму «Спис Нептуна-2»”.

 

Щоб зрозуміти, що мав на увазі генерал Омельченко, говорячи про «Спис Нептуна-2», пропонуємо прочитати його статтю.

***

Генерал Омельченко настійливо порадив бути уважними і обережними при виїзді за кордон тим журналістам, телеведучим, блогерам, експертам, політикам, громадським діячам (яким дозволений виїзд), які давали гострі негативні оцінки московському фюреру путіну або публічно висловлювалися про необхідність його фізичного знищення. Таких осіб ФСБ в обов’язковому порядку вносить «у чорний список терористів». У разі складнощів з екстрадицією особи з «московського чорного списку», яка перебуває в іншій країні, росія робить терміновий запит на арешт цієї особи у рамках Інтерполу і вимагає її видачі.

 

Омельченко зауважив, що уже були випадки, коли за подібною схемою затримували в аеропортах за кордоном українських журналістів і політиків за сфабрикованим запитом росії. Знаю одну українську журналістку і телеведучу (неодноразово був у неї на ефірах), яку затримали в жовтні 2022 року в аеропорту Стамбула правоохоронці Туреччини на підставі московського «чорного списку терористів» і «гнилого запиту» по лінії Інтерполу. На момент затримання телеведучої Інтерпол не мав від росії повідомлення «червоного кольору», могло бути лише повідомлення «синього» або «зеленого» кольорів, які не давали права турецьким правоохоронним органам затримувати українську журналістку. Проте її ледве не екстрадували в Москву за «чорним списком» ФСБ.

 

За декілька місяців до її затримання я попередив телеведучу, що з нею це може трапитися реально. Добре, що вдалося вчасно підключити людей, які добре знають цю журналістку в Туреччині. Вони не дозволили турецьким прикордонникам відправити телеведучу в росію, де її в аеропорту чекали співробітники ФСБ.

 

Сьогодні, на думку Григорія Омельченка, щодо телеведучої уже був би сфабрикований вирок за участь в «терористичній діяльності» і вона була б засуджена російським судом мінімум до 10-15 років позбавлення волі.

 

Генерал Омельченко також зауважив, що під час президентських виборів у 2019 році він попередив одного з кандидатів у президенти України, що той внесений у московський «чорний список терористів» і порадив йому утриматися від поїздок за кордон.

 

Генерал Омельченко — особистий ворог путіна

Якщо проаналізувати протиборство генерала СБУ Григорія Омельченка з московським чекістом путіним (якого він знає особисто з 1990 року) за останні 20 років, враховуючи злобний і мстивий характер «карлика-м’ясника» путіна, то було б дивним і злочинно-халатним з боку ФСБ, якби вона не внесла Омельченка у «ліквідаційний (розстрільний) список» і московський «чорний список терористів».

 

Нагадаємо, що восени 2004 року у відкритому листі до путіна Омельченко (тоді ще полковник) жорстко засудив його за втручання у президентські вибори в Україні та підтримку кандидата в президенти Януковича, неодноразово судимого за корисливі і насильницькі злочини.

 

Під час президентських виборів 2004 року Григорій Омельченко (член парламентської ТСК у справі отруєння кандидата в президенти України Віктора Ющенка) публічно звинуватив президента росії путіна в організації замаху на життя Ющенка і заявив, що отрута (діоксин) була доставлена з Москви. Зразки російського діоксину Москва відмовилася надати на запит Генпрокуратури України для порівняльного аналізу з діоксином, виявленим у крові Ющенка.

 

Впродовж 2006 – 2010 років Омельченко у своїх виступах в ПАРЄ неодноразово привертав увагу європейських парламентарів на злочинну діяльність путіна і жорстко критикував путіна і його неосталінський режим за воєнну агресію росії проти Грузії.

 

Генерал Омельченко нагадує, що за наказом путіна агенти спецслужб росії у листопаді 2006 року у Великій Британії отруїли «полонієм-210» Олександра Литвиненка, а у березні 2018 року намагалися вбити Сергія Скрипаля за допомогою отрути «Новачок». Литвиненко помер. Скрипаля вдалося врятувати. Обидва були старшими офіцерами російських спецслужб, які проживали у Великій Британії і мали її громадянство.

 

У серпні 2020 року агенти ФСБ отруїли «Новачком» російського опозиційного діяча Олексія Навального, який жорстко критикував путіна і його злочинний режим. Навальний був доставлений у лікарню в Берліні, де лікарі врятували його життя. Після лікування Навальний у січні 2021 року повернувся в росію, де був арештований і засуджений до позбавлення волі. 16 лютого 2024 року Навальний несподівано помер у колонії…

 

За підрахунками експертів воєнний злочинець путін за 24 роки свого правління спільно із своїм фашистським режимом вбив у розв’язаних ним війнах в Чечні, Грузії, Сирії, Україні понад 650 000 людей!

 

Передбачення, сказане народним депутатом Григорієм Омельченко у січні 2009 року на сесії ПАРЄ під час так званої «російсько-української газової війни», європейці пропустили повз вуха: «Європо, прокинься сьогодні, щоб завтра тебе не розбудив гуркіт російських танків на твоїх мирних вулицях…».

 

У жовтні 2009 року на сесії ПАРЄ генерал Омельченко у своєму виступі, який викликав великий суспільний резонанс в Європі і лють росіян, наголосив (цитуємо фрагмент його виступу):

 

«росія сьогодні — це неосталінський авторитарний режим, де немає свободи, демократії і масово порушуються права людини і цілих народів. Убивства журналістів і правозахисників, які кажуть правду і борються за права людини, стали нормою внутрішньої політики Кремля. Під прапором «боротьби з тероризмом» московська влада втопила в крові проголошену незалежність Республіки Ічкерія, знищила десятки тисяч ні в чому не винних чеченців — дітей, жінок, стариків. За наказом президента росії Єльцина був вбитий перший президент Чечні Джохар Дудаєв. Московія вчинила воєнну агресію проти суверенної Грузії, окупувала її територію і, в порушення міжнародних норм і Статуту ООН, визнала незалежність Південної Осетії і Абхазії, де розмістила свої воєнні бази. І все це робилося під приводом захисту російських громадян, які там проживають, яким перед війною було масово видано паспорти російської федерації… Попереджаю, що років через п’ять анексія Криму стане реальністю, як анексія Абхазії і Південної Осетії в Грузії!», – наголосив генерал Омельченко.

 

У квітні 2017 року генерал Омельченко першим опублікував результати неофіційних заочних експертиз про стан психічного здоров’я путіна, які були проведені на його прохання європейськими спеціалістами у сфері психіатрії, психології і фізіономістики. Дослідження експертів Григорій Омельченко опублікував 12 квітня 2017 року у газеті «Україна Молода» під заголовком «Соціопатія, шизофренія, манія величі і педофілія: усе, що відомо про діагнози путіна»

 

Отримані в дитинстві психічні і психологічні травми, на думку фахівців, і сформували в путіна риси активного соціопата-психопата з патологічною поведінкою, який не має системи цінностей, а до людського життя ставиться з повною зневагою, навіть з огидою і затятим цинізмом. Свою потребу путін прагне задовольнити за будь-яку ціну, нехай навіть для досягнення своєї мети йому доведеться «піти по трупах», не визнаючи жодних законів. При цьому путін абсолютно не відчуває почуття каяття або провини за свої вчинки, оскільки в нього відсутня совість.

 

Будь-який же докір iз боку, будь-яка вказівка на помилковість дій путіна, будь-яка критика чи засудження його дій — і путін «вибухає», впадаючи в стан нестримної агресії, злості, гніву і помсти, оскільки вважає, що на карту поставлено його виживання. Це змушує путіна діяти напролом, як божевільного (недарма західні політики називають путіна «божевільним із ядерною кнопкою»).

 

Російські світила в галузі психіатрії і психології (яких Омельченко знає ще з радянських часів як слідчий МВС) підтверджують діагноз західних колег і доповнюють його тим, що в поведінці путіна є всі ознаки шизофренії, які проявляються у:

1) «нестандартних, дивних формах мислення і проведення «своєрідних» логічних ланцюжків під час прийняття того чи іншого рішення»;

2) «змінах колірних пристрастей»;

3) «частій зміні настрою: сміх, сльози, гнів і злість та крики на підлеглих»;

4) «маячних ідеях»;

5) «підвищеній підозрілості»;

6) «манії переслідування і страху смерті».

 

На думку психіатрів, у путіна яскраво проявляються дві форми шизофренії:

1) депресивно-параноїдальна (постійні відчуття тривоги й очікування поганих звісток або подій);

2) циркулярна (путін надто виділяє себе над оточуючими, підкреслює свою винятковість та унікальність, що є причиною появи маячних ідей і конфліктних ситуацій не лише зі своїм оточенням і підлеглими, а й на міжнародному рівні — розв’язання воєн).

 

Спеціалісти інституту судової психіатрії ім. Сербського на умові анонімності поставили путіну діагноз: «гіпертоксична шизофренія». За психотипом путін — параноїк, людина оборонної свідомості, яка під впливом зовнішніх складних подій може стати шизофреніком.

 

Польський випуск видання присвячений вторгненню росії в Україну 24 лютого 2022 року. На обкладинці Newsweek розмістив колаж, який зображає путіна у гамівній сорочці. «Якщо зараз світ не зупинить путіна, то завтра може бути пізно», – написано під світлиною.

 

 

Загальний висновок психіатрів: путін є ПСИХОПАТОМ з садистськими проявами, ознаками шизофренії і педофілії. Проте він є ОСУДНИМ. Під час вчинення злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку путін усвідомлював свої суспільно небезпечні діяння і керував ними. Президент путін підлягає кримінальному покаранню, визначеному судом.

 

Оприлюднені весною 2017 року генералом Омельченком матеріали про психічний стан здоров’я путіна та необхідність фізичного його знищення заради порятунку цивілізації викликали лють і ненависть у Кремлі. На його адресу посипалися анонімні і неприховані погрози фізичної розправи.

 

Герой України, генерал-лейтенант СБУ Григорій Омельченко був першим, хто у травні 2017 року в газеті «Україна молода» юридично обгрунтував необхідність фізичної ліквідації воєнного злочинця президента росії путіна.

 

Генерал Омельченко настійливо переконував демократичний світ і його лідерів, що єдиний спосіб недопущення великої війни у Європі і на Близькому Сході — це вбивство диктатора-агресора путіна за аналогією ліквідації міжнародного терориста Усами бен Ладена.

 

В результаті проведених розслідувань та зібраних доказів Григорій Омельченко (слідчий МВС і начальник відділу військової контррозвідки СБУ в минулому) публічно звинуватив президента російської федерації путіна в державному тероризмі та вчиненні злочинів проти миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а саме: розв’язанні другої війни в Чечні; воєнній агресії проти Грузії, України, Сирії; знищенні літака з президентом Польщі Лехом Качинським (загинуло 96 осіб), збитті пасажирського малайзійського літака МН17 (загинуло 298 людей, серед них — 80 дітей).

 

Генерал Омельченко публічно рекомендував лідерам західних країн у переговорах з путіним і росією обов’язково враховувати злочини, вчинені путіним, висновки психіатрів, психологів про стан його психічного здоров’я. Пропонував ІЗОЛЮВАТИ росію і путіна від цивілізованого світу (як Північну Корею і її лідера Ким Чин Ина), яка є маніакально духовно хворою країною-агресором-терористом на чолі з психопатом-шизофреніком-садистом-педофілом путіним.

 

«Заради порятунку цивілізації диктатор путін і створений ним фашистський режим повинні бути ФІЗИЧНО ЗНИЩЕНІ (як Усама бен Ладен і його терористична організація Аль Каїда), якщо путін не припинить війну в Сирії і Україні, не звільнить окуповані українські землі і добровільно не здасться міжнародному правосуддю», – постійно наголошував Омельченко.

 

«У ситуації, яка склалася у зв’язку з воєнною агресією росії проти України і геноцидом української нації, відповідно до норм міжнародного права, ст. 51 Статуту ООН, законів війни та національного законодавства України, фізична ліквідація путіна є легітимною, правовою і законною, як така, що вчинена у стані необхідної оборони і крайньої необхідності, за аналогією вбивства Усами бен Ладена. – зробив правовий висновок Герой України Григорій Омельченко.

 

Маєш можливість: вбий Путіна!

Кожен громадянин України має не лише право, а й конституційний обов’язок знищити агресора, який посягнув на Вітчизну, її незалежність і територіальну цілісність!

На декількох українських телевізійних каналах генерал Омельченко публічно заявив: «При найменшій нагоді знищу путіна особисто! Рівень моєї підготовки дозволяє це зробити голими руками. З двійником не сплутаю, знаю путіна особисто».

 

Омельченко стверджує, що тепер це право має кожен землянин, щоб врятувати світ від божевільного путіна, який погрожує застосувати ядерну зброю. Чого лише варта його заява 18 жовтня 2018 року на засіданні міжнародного дискусійного клубу «Валдай» щодо розв’язання ядерної війни: «…Ми (росіяни) будемо жертвами агресії, і ми, як мученики, попадемо в рай, а агресори просто здохнуть, не встигнувши розкаятися».

 

Присутня на форумі делегація росіян ці слова путіна зустріла оплесками, що засвідчує про повну моральну деградацію і шизофренію російського суспільства.

 

Матеріали про злочини, вчинені путіним, висновки спеціалістів про його психологічний і психічний стан здоров’я та юридичне обгрунтування фізичного знищення путіна Герой України Григорій Омельченко відправив у Генеральний комітет і Комітет з правових питань ООН, ПАРЄ, ОБСЄ і ГА НАТО у травні 2017 р., жовтні 2018 р. і січні 2021 р.

 

Кілька ЗМІ 26 лютого 2022 року опублікували звернення генерала СБУ Григорія Омельченка до російських офіцерів (російською) «Спаси мир — убей Путина!»

 

За допомогою друзів і спеціальних технологій звернення Омельченка було масово поширено серед росіян по вайберу. Воно викликало істерику на московських болотах і пропагандистських телеканалах росії. Один із путінських «експертів» нервово кричав, що «генералу з України і бандерівській хунті залишилося жити не більше 3-5 днів».

 

Через тиждень, 4 березня 2022 року на своїй сторінці у Тwitter і в прямому ефірі Fox News американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем підтримав генерала Омельченка і заявив, що найпростіший спосіб завершення агресії росії – фізична ліквідація путіна кимось із його найближчого оточення.

 

Він нагадав про історичну роль Брута, який вбив Цезаря і полковника Клауса фон Штауффенберга, який здійснив замах на Гітлера.

Сенатор Грем задався запитанням: «Чи є Брут в росії? Чи є в російській армії полковник Штауффенберг? Єдиний спосіб зупинити війну в Україні – ліквідувати цю людину (путіна). Це буде самою великою послугою не лише для вашої країни, але і всього світу».

 

На заяву Грема гостро відреагували у посольстві росії в США. Там «вимагають офіційних пояснень та рішучого засудження злочинних висловлювань цього американця», – пише посол фашистської росії Анатолій Антонов.

 

Член громадської палати країни терориста-агресора Максим Григорьєв заявив, що направить в Генпрокуратуру заяву про порушення кримінальної справи щодо сенатора Ліндсі Грема.

 

Колишній головнокомандувач британської армії полковник Річард Кемп, який командував британськими військами в Афганістані, 13 березня 2022 року також підтримав українського генерала Омельченка і заявив, що ліквідація путіна – це єдиний варіант припинити війну, пише The Mirror.

 

«Якби справа дійшла до вбивства, це могло б бути неприємним для багатьох, але життя путіна не має більшої цінності, ніж життя тисяч людей, яких він уже вбив в Україні та в інших місцях, і може вбити в майбутньому. Найкраще було б, якби путіна повалили, заарештували і судили або в росії, або в Міжнародному кримінальному суді. Але ці варіанти навряд чи коли-небудь відбудуться», – сказав полковник Річард Кемп.

 

Ініціатора фізичного знищення воєнного злочинця путіна Героя України, кавалера ордена ООН «Діяння на благо народів», відзнаки ЄС «Європа — союз цінностей», генерал-лейтенанта СБУ Григорія Омельченка ФСБ РФ за вказівкою путіна внесла в «розстрільний список» і «чорний список терористів» з вимогою затримати Омельченка за кордоном і екстрадувати його в Москву, згідно таємного запиту ФСБ.

***

«Настав час не вмирати за неньку-Україну, а вбивати за неї ворогів і зрадників України по всьому світу, де б вони не були, за сльози, кров і смерть наших дітей, матерів! За них і побратимів ми відплатимо так, що москалі, які залишаться живими, будуть завидувати мертвим від однієї згадки про патріотів організації «Караючий Меч Арея» («КАРМА»), – заявив на завершення розмови Герой України Григорій Омельченко, додавши: «Слідкуйте за вибуховою і палаючою рекламою «СМЕРШу» і «КАРМИ» і нагадав про свою крайню статтю (яку ми рекомендуємо прочитати) «Прем’єр Словаччини, президент і міністр закордонних справ Ірану – лише початок. «Карма» наздожене всюди ворогів України».

 

Наприкінці нашої розмови Григорій Омельченко подякував всім захисникам і захисницям, які боронять Україну і тримають свою ділянку фронту. Хто на «нульовці», хто на «передку», хто в тилу ворога, хто допомагає ЗСУ матеріально і духовно, бійцям невидимого і інформаційного фронтів, всім тим, хто вносить свою частку у спільну Українську Перемогу над фашистською росією!

 

Редакція просить ангелів-охоронців завжди бути поруч з генералом Григорієм Омельченком і членами його організації та всіма захисниками України і бажає їм нових успіхів у спільній народній боротьбі проти фашистської росії — центру планетарного зла, яке буде неодмінно знищене разом з воєнним злочинцем, фюрером путіним. Як визначено «Караючим Мечем Арея», так і буде.

 

Віримо і знаємо, що Ми ПЕРЕМОЖЕМО!

Слава Нації! Смерть ворогам!