«Бакси» з банку: у Києві 22-річний працівник виніс 400 тисяч доларів, фото

16:07, 14.06.2024
«Бакси» з банку: у Києві 22-річний працівник виніс 400 тисяч доларів, фото

Києві працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів – слідчі оголосили порушнику про підозру (Фото: сайт поліція Києва)

Від охоронців одного з банків Києва про нестачу великої суми грошей надійшло повідомлення до столичної поліції. Співробітники Солом’янського управління поліції, прибувши на місце, з’ясували, що до зникнення коштів причетний 22-річний працівник банку.

 

Як інформує УМ, про це 14 червня повідомила пресслужба Нацполіції на сайті відомства.

 

Виявилось, що під час чергової процедури обліку, підозрюваний скористався моментом й заховав до свого рюкзака 4 пакунки валюти готівкою та вийшов на обідню перерву.

 

Пізніше, у той же день, в ході перерахунку інші співробітники банку виявили нестачу на суму близько 16 млн гривень.

 

 

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та, за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення майна, шляхом зловживання особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах.

 

 

Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу, йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Слідство триває, поліцейські встановлюють місцезнаходження викрадених коштів.

 

Як повідомляла УМ, двоє чоловіків «спеціалізувалися» в Києві на крадіжках з квартир та магазинів.