Останній дзвінок з освідченням: випускник публічно зробив пропозицію дівчині

18:31, 11.06.2024
Останній дзвінок з освідченням: випускник публічно зробив пропозицію дівчині

Випускник вийшов у центр кола та опустився на одне коліно перед своєю дівчиною Марією. (Фото з ФБ-сторінки «Жити в Черкасах»)

У Черкасах на святі останнього дзвінка у міській школі №3 випускник 11-го класу освідчився в коханні своїй дівчині.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляють на fb-сторінці «Жити в Черкасах».
 
Це відбулося в ту мить, коли випускники танцювали вальс. Про те, що юнак збирається освідчуватися своїй дівчині, знав лише хореограф, який ставив танець.
 
Випускник вийшов у центр кола та опустився на одне коліно перед своєю дівчиною Марією. Публіка почала аплодувати. Обраниця сказала «так», тож однокласники почали вітати пару обіймами.
 
Пізніше Марія розповіла, що освідчення було для неї неочікуваним, і пригадала, що Самін дуже переживав перед танцем, але вона не розуміла, що його так бентежить. «Він розповідав, що дуже переймався з приводу цього. І навіть перед самим танцем сказав мені, як сильно переживає. Я тоді дуже здивувалася, аж потім усе зрозуміла», — розповіла юнка. 
 
Випускниця зізналася, що вони з хлопцем планують спільне майбутнє, але поки що вступатимуть у вищі навчальні заклади. І найближчі кілька років не планують одружуватися.
 
Тим часом користувачі соціальних мереж не оминули поділитися своїми думками під відео.
 
«Я теж вийшла заміж відразу після школи — й нічого. Вже у шлюбі майже 16 років, маємо двох чудових діточок. Обоє маємо повну вищу освіту. Так що кожному своє. Хай Бог вас благословляє», — написала Віта Наконечна. 
 
«Діти поспішають жити, щоб не було пізно, кожен день проживають за рік. Раніше були плани, навчання, подорожі, щасливе юнацтво, а зараз просто кохати, бути разом і насолоджуватися прожитим днем», — упевнена Олена Фокіна.
 
Лариса Лугіна розповіла свою історію: «Я теж вийшла заміж одразу після школи, ні на мить про це не пошкодувала, бо маю найкращого у світі чоловіка і люблячого батька трьох прекрасних дітей. Минулого року було 30 років спільного життя. Ніщо не завадило здобути вищу педагогічну освіту, а головне — виховати своїх дітей порядними людьми. Удачі вам, діти, у вас обов'язково буде все добре».
 
«Школу закінчили, вже дорослі. Краще нехай виходять заміж, одружуються, ніж помирати від куль та ракет», — така думка Оксани Куцин. n