Бездротові навушники Samsung – які вибрати

18:35, 29.05.2024
Бездротові навушники Samsung – які вибрати

Навушники без дротів – це зручно, стильно, практично. А якщо це гаджети від Samsung, то ще й за прийнятними цінами та в різних формфакторах. Впевнитися в цьому легко,  якщо ви бажаєте бездротові навушники купити в Києві або інших містах України. 
 
Будь-який гаджет бренду можна замовити з доставленням через інтернет-магазин samsungshop.com.ua. А щоб було легше вибрати, розповідаємо про особливості найпопулярніших безпровідних навушників виробника.
 

Які TWS навушники є в Samsung

 
Компанія випускає декілька серій звичайних і бездротових навушників. Серед останніх особливо популярні так звані TWS моделі (True Wireless, тобто «по-справжньому
бездротові). Їх легко впізнати за особливою формою – компактні навушники-вкладки, які зберігають і заряджають у спеціальному кейсі. Samsung випускає декілька лінійок таких гаджетів:
 
● Galaxy Buds2;
● Buds2 Pro;
● Buds FE;
● Buds Live.
 
Вони найбільш популярні, оскільки легкі, майже не відчутні у вухах, можуть заряджатися від кейса без прямого доступу до електроенергії. Одна з переваг серії Buds – зручний ергономічний кейс, який поміститься навіть у маленькій кишені. А ось форма самих навушників-вкладок у різних лінійках має свою специфіку.
 
Скажімо, Live зовні нагадують невеликі квасолинки. Завдяки м’якій силіконовій вставці вони надійно фіксуються у вусі й практично не відчуваються. Ця деталь приглушує зовнішні шуми. Гаджети лінійки мають універсальний дизайн. Зручні для чоловіків, жінок і дітей.
 
Пристрої інших трьох лінійок зовні схожі, хоча теж мають відмінності. Наприклад, у моделі FE є додаткова точка опори для більш надійної фіксації у вусі. Завдяки цій особливості навушниками зручно користуватися під час активних занять спортом.
 
Buds2 і Buds2 Pro продаються з набором різнорозмірних силіконових вкладок, тож пристрій вдасться підлаштувати під анатомію будь-якого вуха.
 

Технічні можливості навушників Samsung

 
Компанія комплектує TWS гаджети місткими акумуляторами, тож їх не доведеться надто часто підзаряджати. В середньому повного заряду вистачає на 5-8 годин слухання музики або на 3,5-4,5 години спілкування. При цьому всього за 5 хвилин перебування в кейсі пристрій отримує заряд, достатній для прослуховування музики ще впродовж 1 години.
 
Що стосується звучання, то моделі серій Live та FE мають по одному динаміку, а Buds2 і Pro – по два, завдяки чому їхнє звучання більш глибоке та насичене. Причому Buds2 Pro – єдині в цій серії, які підтримують 24-бітний звук. В інших роздільна здатність звучання нижча.
 
В плані шумозаглушення найпростіші Live – впораються з більшістю міських шумів, але не приглушать гул турбін літака. Більш ефективно відсікають сторонні шуми Buds2 і моделі FE. Найкращі показники шумоізоляції в Buds2 Pro.
 
Сподіваємося, ці поради допоможуть вам зорієнтуватися в асортименті безпровідних навушників Samsung. А якщо ще залишилися запитання про особливість техніки бренду, то відповіді на них можна отримати в фірмових магазинах виробника в Києві та інших містах України.