На Донеччині пошкоджені багатоповерхівки, на Одещині – промисловий об'єкт, на Миколаївщині – ЛЕП, фото

10:33, 10.03.2024
На Донеччині пошкоджені багатоповерхівки, на Одещині – промисловий об'єкт,  на Миколаївщині –  ЛЕП, фото

Наслідки нічної атаки рашистів по Одещини. (Фото: Телеграм Сили оборони півдня України)

Російські окупаційні війська вночі 10 березня трьома ракетами вдарили по Мирнограду, десятеро людей поранені, трьох з них ушпиталили.

 

Як інформує УМ, про це 10 березня повідомив виконувач обов'язків Мирноградської МВА Юрій Третяк у коментарі "Суспільне Донбас".

 

"Три ракетних влучання. Три воронки в одному місці в радіусі 20 метрів. Сильно пошкоджені десять житлових багатоповерхових будинків.

 

Один під'їзд дев'ятиповерхівки має пошкодження такі, що для житла непридатний, потребує капітального відновлення", - сказав Третяк.

 

Він також уточнив, що поранені десять осіб цивільного населення – мешканці будинків. Госпіталізували трьох людей, одного з них до Покровська.

 

За його інформацією, через ракетний удар була відключена котельня. Без опалення залишились понад 2 тисячі абонентів.

 

 

Цієї ж ночі ворог спрямовував ударні безпілотники через житлові квартали та промислові райони населених пунктів, що ускладнювало роботу силам ППО.

 

Про це повідомили Сили оборони півдня у Telegram.

 

В операційній зоні Сил оборони півдня підрозділи ППО в інтенсивному режимі понад 4,5 години відбивали масовану атаку дронів, які заходили і з акваторії моря, і з тимчасово окупованої частини Херсонщини.

 

 Влучанням одного з дронів на промисловому об'єкті в Одеському районі пошкоджено будівлю. Пожежу, що виникла, рятувальники оперативно ліквідували. Люди не постраждали.

 

Також було влучанням на відкритій території Миколаївщини, де дрон-камікадзе пошкодив ЛЕП. Ведуться відновлювальні роботи.

 

.

 

Додамо, що загалом цієї ночі над Україною було знищено 35 дронів із 39.

 

Як повідомляла УМ, трьома КАБами рашисти вгатили по приватному сектору Вовчанська.