Сирський та Умєров побували на «передку»

10:41, 25.02.2024
Сирський та Умєров побували на «передку»

Сирський разом із Міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій. (Фото: Фейсбук Головнокомандувач ЗС України)

Передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій проінспектували Головнокомандувач Олександр Сирський разом із міністром оборони Рустемом Умєровим.

 

Як інформує УМ, про це 25 лютого повідомив Сирський у Facebook.

 

"Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їх відповідальності. Ворог регулярно штурмує позиції наших військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю.

 

Під час візиту ми детально проаналізували поточну ситуацію та обговорили необхідні подальші кроки. Зокрема, щодо використання потенціалу маневреної та позиційної оборони, а також підсилення окремих ділянок фронту.

 

Також ми поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які виникають в бригадах.

 

Вкотре я звернув увагу командирів на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя наших захисників і захисниць", - написав Сирський.

 

Сирський також наголосив, що на місці ухвалив декілька  рішень "задля покращення боєздатності, стійкості та управління підрозділами".

 

Як повідомляла УМ, Україна прийняла бій і вистояла: Сирський і Умєров звернулися до українців.