Повербанк із логотипом — унікальний рекламоносій

18:42, 16.02.2024
Повербанк із логотипом — унікальний рекламоносій

Портативний зарядний пристрій, більш відомий як повербанк, — річ першої необхідності. Він стане в нагоді всім власникам сучасних гаджетів. Саме тому повербанк із логотипом — це відмінна ідея для просування вашого бренда.
 

Види павербанків для брендування

 
Сучасні поліграфічні технології дозволяють нанести яскравий логотип на будь-який зарядний пристрій. До того ж повербанк з логотипом компанії виглядає солідно, а практичність такого подарунка буде гідно оцінена. Корпус зазвичай виготовляють із:
 
●пластику;
●металу.
 
Пластикові повербанки бувають різної форми. Їхня поверхня глянцева чи матова. 
 
Металеві аналоги — це зазвичай пристрої з алюмінію. Вони стійкіші до ударів та подряпин, ніж пластикові. До того ж брендування, виконане на металевому корпусі, виглядає краще.
 
Професіонали компанії VIP-Print підберуть дизайн та кольори павербанку, на якому ваш логотип виглядатиме ефектно. В компанії доступна послуга швидкого замовлення. Завдяки цьому товари будуть готові протягом двох днів.
 

Переваги повербанків із нанесеним логотипом 

 
Нанесення логотипів на повербанк — це оригінальне маркетингове рішення, яке точно виділить ваш бренд серед інших. У практичності такого подарунка немає сумніву. Він не припадатиме пилюкою десь на полиці, а ефективно виконуватиме свою функцію та нагадуватиме про вашу компанію. 
 
Такому корисному презенту точно зрадіють як ділові партнери, так і колеги. 
 
Друк виконується кількома техніками. Так, на пластикове покриття наносять логотип методом тамподруку чи УФ-друку. А лазерним гравіюванням користуються під час брендування металевого корпусу зарядного пристрою.
 
За допомогою спеціального обладнання пропалюється тільки верхній шар, при цьому сам повербанк не псується та не нагрівається.
 
Стильний портативний пристрій із логотипом — це вдале рішення, якщо цінуєте репутацію своєї компанії та прагнете до її популяризації. Корисний сувенір можна презентувати будь-якій аудиторії на різноманітних заходах чи виставках.