Секрети ефективної організації простору: кондитерські стелажі

16:02, 14.02.2024
Секрети ефективної організації простору: кондитерські стелажі

Стелаж із солодощами зазвичай встановлюється у зоні прохідного руху.

Візуальна привабливість товарів – це важливий фактор успішних продажів. І мова йде не лише про гарне пакування. Роль відіграє й те, де та як викладено продукцію, у якій
частині магазину вона знаходиться. Кондитерський стелаж призначений спеціально для презентації солодощів – цукерок, печива та інших товарів із цієї категорії.
 

Особливості конструкції кондитерських стелажів

 
Компанія HOLD – один із лідерів у сфері оптимізації простору для складів та магазинів.
 
Представлені в асортименті кондитерські стелажі відзначаються такими якостями:
 
● матеріал – міцний метал з полімерним покриттям, який не втрачає привабливий вигляд упродовж усього періоду використання;
● оптимальна система зберігання, що включає різні види полиць та перегородок, дозволяє ефективно розмістити різні категорії солодощів в одному місці;
● проста збірна конструкція не потребує особливих знань чи вмінь при встановленні;
● можливість додаткового оснащення бортами та тримачами для зручності викладання товару.
 
Правильно підібрані за розміром стелажі створюють привабливий інтер’єр та допомагають привернути увагу клієнтів до кондитерської продукції.
 

Де краще розмістити кондитерський стелаж?

 
Існує декілька маркетингових прийомів, які спонукають клієнтів до купівлі певних товарів. Стелаж із солодощами зазвичай встановлюється у зоні прохідного руху – наприклад, поруч із касою або вздовж головного коридору. Ще один варіант – це розміщення біля виходу. Чекаючи у черзі, клієнти матимуть час, щоб детальніше роздивитися товари.
 
Стійки з напоями або продуктами для швидкого перекусу – це зона імпульсивних покупок. Сюди частіше прямують покупці, які зайшли в магазин ненадовго – наприклад, під час прогулянки чи обідньої перерви. Якщо ви встановите кондитерський стелаж поруч із цим місцем, вірогідність купівлі «солоденького» зросте.
 
Враховуючи ці нюанси, ви зможете обрати устаткування, яке зіграє важливу роль у збільшенні продажів. Зверніть увагу на стелажі в різних кольорах, щоби підібрати виріб під інтер’єр магазину, і ви гарантовано побачите позитивний ефект від гармонійного оформлення закладу.