Форум капеланів: обговорили плани та стратегії служіння на наступний рік, фото

13:19, 23.01.2024
Форум капеланів: обговорили плани та стратегії служіння на наступний рік, фото

У Києві відбувся форум капеланів ВСЦ ЄХБ, де 130 учасників обговорили плани та стратегії служіння на наступний рік. (Фото: Фейсбук Євангельські християни-баптисти України)

Цими днями на території Київської богословської семінарії відбулася важлива подія – форум капеланів ВСЦ ЄХБ, який зібрав 130 учасників, включаючи військових капеланів та пасторів, для обговорення стратегій служіння на 2024 рік.

 

Як інформує УМ, про це повідомило BaptistsofUkraine у Фейсбуці.

 

19-20 січня на базі Київської богословської семінарії відбувся форум капеланів ВСЦ ЄХБ, який зібрав понад сто тридцять осіб, відданих служінню військовим та їхнім родинам. Учасники форуму, представники капеланських команд з усієї України, обмінювалися цінним досвідом, провели час у спільноті та координували свої плани на розвиток служіння у наступному році.

 

Особливу увагу було приділено оновленню підходів до роботи з військовослужбовцями в зоні бойових дій, пораненими та сім’ями загиблих воїнів. Через слова навчання та настанови, учасники форуму поглибили свої знання та навички у цій важливій сфері.

 

 

Серед відомих учасників форуму були служителі Союзу ЄХБ: пастори Володимир Кондор, Василь Фурта, а також пастори-капелани Василь Поворознюк та Василь Хіміч. Значущість заходу підкреслив візит начальника Служби військового капеланства ЗСУ, полковника Олексія Терещука, який відвідав зустріч.

 

Цей форум став важливою подією для капеланської спільноти, демонструючи їхню відданість та готовність до розвитку служіння в інтересах військовослужбовців та їхніх сімей у майбутньому.

 

 

Як повідомляла УМ, у лікарнях України офіційно працюватимуть капелани.