Рейд у лігво окупантів: ГУРівці провели спецоперацію в Бєлгородській області

16:06, 05.01.2024
Рейд у лігво окупантів:  ГУРівці провели спецоперацію в Бєлгородській області

Рейд у лігво окупантів ― розвідники завдали ворогу чергових втрат.

У зв’язку з почастішанням випадків диверсій з боку росіян й заради захисту цивільних українців, які проживають у громадах поблизу державного кордону та страждають від атак агресора, воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони України реалізували комплекс спеціальних дій.

 

Як інформує УМ, про це повідомили 5 січня на сайті ГУР.

 

ГУР повідомило, що отримало розвідані про план  вищого керівництва армії рф провести перевірку на російських позиціях в Грайворонському районі Бєлгородської області через невдоволення й скарги тамтешнього особового складу кепськими умовами служби. Перед приїздом  "ревізорів" з Москви рядові загарбники стали проводити активні інженерні роботи.

 

 "Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію.

 

Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

 

Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат", - сказано в повідомлені ГУР.

 

Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

 

Як повідомляла УМ, спецгрупи для диверсій на півдні України інтенсивно готують у рф – ГУР.