У ДТП потрапило авто з військовими на Львівщині , є загиблі

10:20, 17.12.2023
У ДТП потрапило авто з військовими на Львівщині , є загиблі

Один із загиблих співробітників Державної спеціальної служби. (Фото: Фейсбук Державна спеціальна служба транспорту / UA State Special Transport Service)

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Львівській області загинули співробітники Державної спеціальної служби транспорту, серед них один з керівників.

 

Як інформує УМ, про це Держспецтрансслужби повідомила у Фейсбуці.

 

«16 грудня близько 14.30 під час робочого відрядження на Львівщині внаслідок ДТП загинув заступник голови Адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна», - йдеться у повідомленні.

 

За даними Zaxid.net, аварія сталася на трасі Київ-Чоп у селі Сможе Стрийського району. Зіткнулися фура та легковик Ford Focus на військових номерах. У результаті загинули четверо людей, які їхали в легковику, зокрема, військовослужбовці Держспецтрансслужби.

 

Додамо, що  Державна спеціальна служба транспорту — спеціалізоване військове формування, яке входить до системи Міністерства оборони України, призначене для забезпечення стійкого функціонування транспорту в мирний час та в особливий період.

 

Як повідомляла УМ, нардеп Андрій Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину під Житомиром.