Ноги «катапультувалися»: у Бєлгородській області чиновники підірвались на «своїй» міні

11:36, 14.12.2023
Ноги «катапультувалися»: у Бєлгородській області чиновники підірвались на «своїй» міні

Машина російських чиновників після підриву на міні в Бєлгородській області. (Фото: Телеграм Андрющенко Time)

Підірвались на встановленій російськими військовими міні двоє чиновників Краснояружського району Білгородської області РФ, коли пересувались на "УАЗ-Патріот".

 

Як інформує УМ, про це повідомили 14 грудня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко та губернатор Бєлгородської області В′ячеслав Гладков у Телеграм..

 

"Чия міна у підсумку, і так зрозуміло. Російська протитанкова міна, аби наші ДРГ не пройшли. Успішне мінування. А всього два роки назад це виглядало би як фантастика», - іронічно написав Андрющенко.

 

 Повідомляється, що у результаті підриву на міні, замголови Краснояружської адміністрації Ігорю Бородаєнко відірвало ноги. Він перебуває в реанімації в тяжкому стані. У голови адміністрації Вязовського сільського поселення Галини Пащенко - мінно-вибухова травма та розривана рана м'яких тканин голови.

 

Третій пасажир обійшовся струсом мозку та закритою травмою органів грудної клітки і черевної порожнини. "Прекрасна ілюстрація перемог, про які сьогодні Путін буде годувати лайном з лопати розповідати росіянам, - зазначив Андрющенко.

 

Як повідомляла УМ, бій із російською ДРГ на Сумщині та формування смуг оборони на Чернігівщині.