Академія Генштабу рф набирає офіцерів-«новобранців», які воювали в Україні

12:19, 07.12.2023
Академія Генштабу рф набирає офіцерів-«новобранців», які воювали в Україні

Новобранці зазвичай мають звання від майора до генерал-майора.

Із 1 грудня Академія Генштабу рф розпочала новий набір офіцерів. Понад 60% новобранців мають бойовий досвід, отриманий, зокрема, на війні в Україні. Деякі з офіцерів брали участь в операціях у Сирії.

 

Як інформує УМ, про це йдеться у звіті британської розвідки оприлюдненій в соцмережі Х.

 

Як зазначається, більшість офіцерів мають бойовий досвід. Ймовірно, більшість з них отримали його на війні в Україні та в операціях у Сирії.

 

Новобранці зазвичай мають звання від майора до генерал-майора та вважаються такими, що мають потенціал для високих командних посад.

 

Хоча значна частина деяких спеціалістів, таких як пілоти, брали участь в операціях в Сирії, війна в Україні означає, що бойовий досвід тепер поширюється серед цього середнього рівня російських офіцерів.

 

"Протягом наступних років це покоління, ймовірно, матиме значний вплив на майбутній напрямок розвитку російської армії й на те, чи буде вона враховувати уроки, отримані під час війни в Україні", - додали у розвідці Британії.

 

Як повідомляла УМ, Багаторічна війна: британська розвідка вважає, що росія готується до тривалих бойових дій проти України.