Інтернет-магазин «Ringoo» – доступні товари з ідеальним сервісом

18:04, 01.12.2023
Інтернет-магазин «Ringoo» – доступні товари з ідеальним сервісом

Гаджети, різноманітні девайси, аксесуари до них та комп'ютерна техніка – це основа асортименту.

Багаторічний досвід роботи магазину «Ringoo» дозволив створити тісні контакти з багатьма виробниками, а це забезпечує лояльні ціни на велику кількість категорій товарів. Розвинена власна інфраструктура додатково створює умови для швидкої доставки та якісного сервісного обслуговування в цілому. 
 
Весь асортимент продукції сертифікований та завозиться в Україну офіційно. На багато товарних позицій є гарантія, включаючи Зарядні станції, повербанки, смартфони, зовнішні акумулятори та багато іншого. У сучасних реаліях це одні з найпопулярніших товарів серед українців. Щоб розуміти, як додатково покращити сервіс та якість обслуговування, постійно збираються відгуки з подальшим аналізом.
 
Програма лояльності
 
За кожну покупку клієнти отримують бонуси та їх кількість різна:
 
1% бонусів за гаджети та аксесуари до них;
2% за аксесуари;
3% отримання послуг.
 
З моменту купівлі бонусні нарахування діятимуть 720 днів, але використовувати їх можна лише через 15 днів від дати нарахування. Бонуси не надаватимуться при купівлі товарів по акції, а також при купівлі страхових, банківських та мобільних послуг (стартові пакети або поповнення балансу).
 
Учасником програми лояльності може стати кожен покупець, який є громадянином України віком від 18 років та пройшов реєстрацію на сайті або вказав свій номер телефону при оформленні замовлення в одному із магазинів. За товар можна списувати 100% бонусів, при цьому потрібно здійснити формальну оплату розміром 1 гривня. Обмін бонусних нарахувань на грошовий еквівалент неможливий.
 
Асортимент магазину
 
Гаджети, різноманітні девайси, аксесуари до них та комп'ютерна техніка – це основа асортименту. Але є велика кількість та додаткових категорій на вибір:
 
телевізори та мультимедіа;
аудіо;
побутова техніка;
автомобільні товари;
персональний транспорт;
товари для здоров'я та краси.
 
Завдяки логічно побудованому інтерфейсу і навігації можна швидко знайти потрібний товар і зробити покупку. Тим більше, передбачені фільтри для вказівки критеріїв відбору, щоб відшукати саме те, що потрібно під особисті запити та бюджет.
 
Як сплатити покупку?
 
На вибір представлені такі варіанти:
 
готівка за фактом отримання товару від кур’єра або в одному з магазинів;
банківські карти;
онлайн за допомогою платіжних сервісів;
розстрочка.
 
Також є можливість оплати з боку юридичних осіб з ПДВ та без нього. Незалежно від способу оплати гарантується якісний сервіс та відповідне обслуговування.