Кремль навчає колаборантів із ТОТ для окупаційних адміністрацій у Красноярську

10:01, 12.11.2023
Кремль навчає колаборантів із ТОТ для окупаційних адміністрацій у Красноярську

Окупанти відправляють колаборантів із ТОТ на навчання до Сибіру.

На навчання до Сибіру росіяни відправляють колаборантів з тимчасово окупованих територій, які працюють у секторі державного та місцевого управління,.

 

Як інформує УМ, про це повідомили на сайті Центру національного спротиву.

 

Оскільки росіянам не вдалось заручитись підтримкою більшості громадян України, які знаходились на відповідних посадах, то їм доводиться завозити спеціалістів з території РФ.

 

Ті ж колаборанти, які погодились працювати в окупаційних адміністраціях здебільшого не мають відповідної освіти або ж займали найнижчі посади у цьому секторі, зазначили у ЦНС.

 

Саме тому російські куратори колаборантів із ТОТ Донецької області відправили їх на навчання до Сибіру, а саме в Інститут державного та муніципального управління при правлінні Красноярського краю.

 

У центрі зауважили, що це звична Росії практика ще з СРСР — відправляти на навчання у досить віддалені від регіону проживання населені пункти.

 

За даними ЦНС, таким чином Кремль закладає передумови для подальшого витіснення місцевих колаборантів російськими «спеціалістами», а їх натомість відрядить у глиб російських територій для більш надійної асиміляції.

 

«Закликаємо громадян на ТОТ повідомляти про будь-які дії російських окупаційних адміністрацій у наш Спротив.Бот, таким чином Ви наближайте момент звільнення», - резюмували у повідомлені в ЦНС.

 

Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях зростає кількість мігрантів з Центральної Азії.

 

Як повідомляла УМ, росіяни проводять приховану мобілізацію на окупованому півдні – Нацспротив.