На Брянщині бійці РДК ліквідували підполковника ФСБ Сергія Шатия

15:29, 10.11.2023
На Брянщині бійці РДК ліквідували підполковника ФСБ Сергія Шатия

РДК заявляє про ліквідацію підполковника ФСБ у Брянській Області

У Брянській області рф 9 листопада, був знищений підполковник ФСБ Сергій Шатий. За попередньою інформацією, за його вбивством стоять бійці "Російського добровольчого корпусу", які підтримують Україну у війні проти російської агресії. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив російський Telegram-канал " BAZA" з посиланням на свої джерела, gromadske з посиланням на джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони України, "Російський добровольчий корпус" (РДК).

 

Низка російських Telegram-каналів написали, що невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління у Брянській області РФ, внаслідок чого загинув підполковник ФСБ.

 

За даними Baza, напад на УАЗ "Патріот" стався на околиці села Улиця Брянської області.

 

Близько 16-ї години 9 листопада невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли. Унаслідок стрілянини поранення дістав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення, підполковник Сергій Ш. Він загинув на місці.

 

РДК опівночі 10 листопада опублікував пост, у якомузаявив, що його диверсійно-розвідувальна група успішно "провела засідку на транспорт противника в Брянській області", і анонсував відео "об'єктивного контролю" згодом.

 

Джерело в українському ГУР підтвердило hromadske інформацію про ліквідацію підполковника Сергія Шатия.

 

Як повідомляла УМ, гібридна війна, яку московія веде в Україні десятий рік поспіль, нарешті повертається бумерангом на її ж територію. Тепер і «там не все так однозначно», оскільки свої прибули визволяти своїх на відібраній у своєї ж ФСБ броньованій техніці.