Яка модель AirPods вважається найкращою?

18:51, 18.10.2023
Яка модель AirPods вважається найкращою?

Перш ніж купити аирподс, вам доведеться обрати одну з актуальних моделей.

Завдяки можливості вибору різних моделей бездротових навушників, більшість користувачів отримують шанс самостійно визначити найцікавіші для себе варіанти.
 
Попри те, що всі версії AirPods належать до преміальних варіантів, серйозні відмінності між ними все ж є.
 

Які є моделі AirPods на ринку країни?

 
Сьогодні порівнянних за співвідношенням ціни та якості навушників на ринку немає, тому можна сміливо заявити, що компанія Apple є справжнім монополістом у своєму сегменті. При цьому вона пропонує чудову якість звучання, яку можна порівняти з професійною накладною гарнітурою, але за свідомо низькою ціною.
 
 
Перш ніж купити аирподс, вам доведеться обрати одну з актуальних моделей. Якщо не брати до уваги ранні версії, на ринку України є можливість вибору між трьома популярними варіантами:
 
● AirPods 2;
● new AirPods 3 (2021 рік релізу);
● AirPods Pro.
 
Попри те, що всі пристрої мають чудову чистоту та якість звуку, існує низка важливих відмінностей, які можуть оцінити як люди, що часто розмовляють телефоном через навушники, так і меломани.
 

Основні відмінності моделей

 
У 2021-му році було оновлено серію стандартних Аірподсів, і третє покоління отримало новий зовнішній вигляд. Ця модель стала по-справжньому народною, адже при досить лояльній ціні, користувач отримує масу важливих функцій і технічних особливостей.

 

Після оновлення AirPods 3 став більш схожий на Про-версію, що гідно оцінили багато споживачів.

 

Якість звуку прямо пропорційно зростає з цінником навушників, і в цьому основна відмінність компанії Apple від багатьох конкурентів. Купуючи AirPods Pro ви отримуєте величезну кількість функцій в одному невеликому пристрої. Є у Pro-серії й свій єдиний недолік - важчий кейс і самі навушники. Але завдяки гумовим насадкам вага під час носіння практично не відчувається, як і дискомфорт під час тривалого використання.

 

Яка модель краща?

 
Природно, найбільш досконалими й технологічно продуманими залишаються версія Про. Фахівці магазину Grokholsky при цьому не рекомендують гнатися за трендами при купівлі топових моделей. Вибирати варто за своїми уподобаннями та гаманцем. Не маючи особливих уподобань, а оцінюючи лише частоту звукових фільтрів або автономність, ви залишитеся цілком задоволені й AirPods 3.