Помер шоумен Сергій Сивохо

11:42, 17.10.2023
Помер шоумен Сергій Сивохо

Сергі́й Сиво́хо був учасником Антимайдану на боці Партії Регіонів. Був кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» на виборах 2019 року. (Фото: Фейсбук Светлана Бердецкая)

Шоумен, телеведучий, актор та колишній гравець "КВК" Сергій Сивохо пішов із життя в віці 54 років.

 

Як інформує УМ, про його смерть у Facebook 17-го жовтня повідомила подруга Світлана Бердецька.

 

"...Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно улюблена мною людина, великий друг Ізраїля, надзвичайний артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені дуже тебе бракуватися. Вічна пам'ять, Серьожо", - написала вона.

 

Пресслужба Сивохо повідомила, що шоумен помер у Німеччині. Причиною стала хронічна хвороба легень.

 

Як відомо, в 1990-х Сергій Сивохо змагався в "Клубі веселих та кмітливих" спочатку в складі команди Донецького політеху, згодом "Дрім-Тім". Шоумен знімався в кіно та був ведучим гумористичних програм.

 

В останній рік на своїй офіційній та неофіційній сторінках у Facebook Сивохо переважно ділився новинами щодо надходження гуманітарної допомоги Україні, вітав зі святами, але про своє здоров'я не писав.

 

У 2019-му році креативний продюсер ТОВ "Квартал 95" балотувався в народні депутати від партії "Слуга народу". Того ж року Сивохо обійняв посаду радника Секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу, на якій пробув декілька місяців.

 

Як повідомляла УМ, Сергій Сивохо відзначився низкою скандалів щодо Донбасу. Зокрема, обурювався введенням журналістів Сергія Гармаша та Дениса Казанського в Тристоронню контактну групу із врегулювання конфлікту на Донбасі.