ХАМАС отримав від рф трофейну зброю для дискредитації України

14:30, 09.10.2023
ХАМАС отримав від рф трофейну зброю для дискредитації України

російське ґру вже передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю. (facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd)

Спецслужби росії проводять кампанію з масштабної дискредитації України на Близькому Сході. Для цього росіяни використовують напад терористів ХАМАСу на Ізраїль.

 

Зокрема, російські окупанти передали бойовикам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та країнах Євросоюзу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє ГУР Міноборони в понеділок.

 

Мета рф: дискредитація України, що має вплинути на ставлення союзників і надання західної зброї.

 

Головне управління розвідки Міноборони України інформує, що російське ґру вже передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю західних союзників.

 

Наступним кроком, згідно з планом росіян, мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто «продажу західної зброї для терористів на регулярній основі».

 

У військовій розвідці України вважають, що за задумом російських окупантів ці фейки мають лягти в основу низки "викривальних публікацій" та "розслідувань" у західних ЗМІ.

 

Також наголошується, що для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до Москви.

 

Ця дезінформаційна кампанія росіян націлена на дискредитацію ЗСУ та повне припинення військової допомоги Україні з боку західних партнерів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака на Ізраїль: цілі, задум, нова тактика терористів-союзників росії