На росії знову «бавовна»: під прицілом Курська та Брянська області

08:16, 25.09.2023
На росії знову «бавовна»: під прицілом  Курська та Брянська області

Наслідок атаки безпілотників пошкоджені будинки та адміністративна будівля.

Прикордонні області Росії — Курську та Брянську атакували  нібито українські безпілотники. Внаслідок цих атак пошкоджені будинки та адміністративна будівля. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт і губернатор Брянської області Олександр Богомаз у Telegram.

 

«У Центральному окрузі Курська через атаку українських БПЛА є пошкодження кількох приватних домоволодінь і даху адміністративної будівлі, вибито скло в багатоквартирному будинку. Спрацювала ППО. Постраждалих немає», — повідомив Старовойт.

 

За його словами, ще один безпілотник упав у Курському районі, внаслідок чого вибиті шибки в приватному будинку. 

 

Брянський губернатор повідомив, що вночі над Суразьким районом нібито збили два українські безпілотники.

 

Богомаз запевняє, що нібито постраждалих і руйнувань немає, але при цьому повідомляє, що на місці працюють оперативні та екстрені служби.

 

Крім того, близько опівночі жителі Тульської області чули звуки вибухів. Там збито безпілотник. Тульська влада стверджує, що постраждалих та руйнувань немає.

 

Як повідомляла УМ, український безпілотник атакував будівлю Федеральної служби безпеки (ФСБ) у Курську. Пізніше місцеві пабліки також повідомили, що дрон влучив у нафтопереробний завод. Це спричинило пожежу, місто огорнув дим.

 

Влада Курська вирішила скасувати святковий традиційний салют на честь Дня міста, який святкують 24 вересня. Про це повідомив мер Ігор Куцак. Рішення було ухвалено «у зв’язку з останніми подіями». 

 

Увечері 24 вересня в Курську знову було неспокійно.. Так, губернатор Роман Старовойт повідомив, що в районі спрацювала система ППО та попросив жителів зберігати спокій. У пропагандистських пабліках шириться інформація про потужний вибух у районі Халіно – аеродрому, що розташований за 7 км на схід від центру міста.

 

 

 

Раніше повідомлялося, що московські аеропорти ввечері 24 вересня призупиняли прийом та відправлення рейсів, ймовірно, через очікування російськими військовими ударів українських безпілотників.