КНУ оголосив про запуск нового Ветеранського проєкту

13:59, 24.09.2023
КНУ оголосив про запуск нового Ветеранського проєкту

Психологічна служба ніколи не стояла осторонь соціальних проблем та викликів, а кількість людей, яким потрібна допомога у зв’язку з війною – це дійсно виклик! (Фото: Фейсбук Психологічна служба КНУ імені Тараса Шевченка)

У КНУ імені Тараса Шевченка психологічна служба розширює свою діяльність, надаючи психологічну підтримку ветеранам та їхнім сім'ям. У відомстві оголосили про запуск нового Ветеранського проєкту.

 

Як інформує УМ, про це повідомилаПсихологічна служба КНУ у Фейсбуці.

 

«Посттравматичне зростання має місце у нашому житті: воно здатне сприяти якісним психологічним змінам особистості, розвитку й творенню нових життєвих смислів. Тож якщо Ви ветеран війни чи є членом його сім’ї, якщо Ви маєте досвід травматичних переживань і думаєте, що з цим робити — тоді Вам до нас», — йдеться, зокрема, в повідомленні.

 

Найближчі заходи, які проходитимуть у межах проєкту  анонсуватимуть у соціальних мережах Психологічної служби КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Нагадаємо, що міська влада Києва підписала Меморандум з громадською організацією "Асоціація підприємців-ветеранів АТО". Він передбачає підтримку ветеранів, які хочуть розпочати та розвивати свій бізнес у столиці.

 

Як повідомляла УМ, Захищати захисника: чи готові компанії брати на роботу ветеранів з інвалідністю?.