КНДР має намір відкрити «диппредставництва» у Донецьку та Луганську - Центр нацспротиву

13:42, 17.09.2023
КНДР має намір відкрити «диппредставництва» у Донецьку та Луганську - Центр нацспротиву

Кремлівський диктатор вмовив «колегу» з Пхеньяна відкрити свої дипломатичні представництва у Донецьку та Луганську.

Кремлівський диктатор вмовив «колегу» з Пхеньяна відкрити свої дипломатичні представництва у Донецьку та Луганську.

 

Головне завдання цих псевдодипломатичних установ не посилення економічної взаємодії чи сприяння туризму (бо цих речей не існує в КНДР), а сприяння завезенню на ТОТ робітників та залучення північнокорейських громадян до виконання будівельних робіт у цих регіонах.

 

Як інформує УМ, про це 17 вересня  повідомляє на своєму сайті Центр національного спротиву.

 

"Такі дії кремля засвідчують відсутність достатньої кількості робітників з території самої РФ чи трудових мігрантів з Центральної Азії, яких вони могли б залучити на ТОТ як для зведення інженерно-фортифікаційної інфраструктури для російських окупаційних військ (далі РОВ) так і для будівництва в інтересах окупаційних адміністрацій. Весною-літом ц.р. вже були зафіксовані спроби вербування трудових мігрантів до лав окупаційного війська. Тому не виключено, що дані робітничі загони з громадян КНДР будуть застосовані в інтересах підтримки РОВ", - йдеться в повідомленні.

 

В Центрі нацспротиву зазначають, що у липні на окупованих територіях Луганської та Донецької області були утворені регіональні "представництва" МЗС РФ. Вони мають залучати  іноземних громадян до трудової міграції та сприяти створенню підприємств іноземцями у цих регіонах.

 

"Також працівники даних "представництв" мають проводити активну роботу зі створення нових "дипломатичних представництв", "консульських установ" та "представництв іноземних (міжнародних) організацій", щоб мати можливість надалі говорити про "міжнародне визнання" приналежності цих територій до РФ", - зазначають у Центрі нацспротиву.

 

Як повідомляла УМ, «Кім Чен Пут»: диктатори рф і північної кореї зустрілися на космодромі.