Дрони-камікадзе «перерахували» бюлетені: СБУ атакувала «виборчу дільницю» РФ на Запоріжжі

10:25, 13.09.2023
Дрони-камікадзе «перерахували» бюлетені: СБУ атакувала «виборчу дільницю» РФ на Запоріжжі

Українські дрони-камікадзе "перевірили" умови зберігання бюлетенів на виборчій дільниці окупантів. (Фото: Скріншот з відео атаки виборчої дільниці)

По "виборчій дільниці" у тимчасово окупованій Благовіщенці Запорізької області, де зберігалися "бюлетені" завдали удару дрони-камікадзе СБУ .

 

Як інформує УМ, про це 13 вересня повідомили джерела у СБУ.

 

“Під час незаконних рашистських псевдовиборів у тимчасово окупованій Благовіщенці Запорізької області три дрони-камікадзе атакували "виборчу дільницю", де зберігалися вже заповнені бюлетені. Цю “бавовну” окупантам влаштувала СБУ”, - сказали співрозмовники.

 

За їхніми словами, загарбники протягом 10 днів під час віддаленого “голосування” звозили на "дільницю" бюлетені з усіх населених пунктів Благовіщенської ОТГ (Благовіщенка, Іванівка, Новодніпровка).

 

За даними джерел у спецслужбі, після трьох ранкових влучань "виборча дільниця" так і не запрацювала, а заповнені під дулами автоматів бюлетені були пошкоджені.

 

“Інформація про вибухи на цій дільниці змусила неабияк понервувати “членів” інших виборчих дільниць у цьому районі”, - зазначили у СБУ.

 

Як повідомлялося, СБУ організувала вибухи на так званій виборчій дільниці у Бердянську Запорізької області.