Трамп «дає задню»: днями експрезидент планує здатися у вʼязницю штату Джорджія

12:58, 22.08.2023
Трамп «дає задню»: днями експрезидент планує здатися у вʼязницю штату Джорджія

Трамп планує здатися у четвер, 24 серпня, у в'язниці округу Фултон.

У вʼязницю округу Фултон (штат Джорджія) планує здатися експрезидент США Дональд Трамп, одночасно відмовившись від застави розміром у $200 тисяч та інших умов звільнення.

 

Про це пише CNN з посиланням на публікацію Трампа у Truth Social.

 

Справа про підрив виборів у окрузі Фултон стала першим випадком, коли умови звільнення Трампа включали грошову заставу та заборону на залякування через соціальні мережі. Але це вже четверта кримінальна справа, порушена проти Трампа цього року.

 

Нагадаємо, що 15 серпня колишньому президенту США Дональду Трампу висунули нові звинувачення в спробі скасувати результати виборів 2020 року, цього разу — у штаті Джорджія.

 

Трамп — перший в історії США колишній президент, якому інкримінують скоєння злочинів. Йому також висунули звинувачення в неналежному поводженні з секретними файлами та фальсифікації ділових документів для прикриття виплати грошей за мовчання порнозірці. . Дональд Трамп заперечує провину у висунутих кримінальних звинуваченнях.

 

У листопаді 2022 року Трамп оголосив, що братиме участь у наступних президентських виборах, які відбудуться у 2024 році. Згодом він заявив, що не припинить своєї боротьби за Білий дім, навіть якщо його засудять за будь-яким із кримінальних розслідувань. За посаду також змагатиметься чинний президент Джо Байден. Днями Трамп підтвердив, що пропустить президентські дебати республіканців.

 

Як повідомляла УМ, Трамп «догрався»: суд у США обрав запобіжний захід експрезиденту.