На Хрещатику вже встановлюють знищену техніку рф

14:56, 21.08.2023
На Хрещатику вже встановлюють знищену техніку рф

Парад руїн: на Хрещатику облаштовують виставку знищеної військової техніки РФ (Фото Суспільне)

У Києві на Хрещатику відбудеться показ "параду" знищеної техніки армії РФ. Сьогодні, 21 серпня, розпочалася установка спалених танків, бронемашин і залишків ракет. Ця ініціатива має на меті показати наслідки війни та руйнівний вплив російської військової техніки. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє кореспондент Суспільного.

 

Хрещатик перекритий від рогу Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності.

 

На головну вулицю столиці уже привезли близько 20 одиниць знищеної техніки окупантів, серед яких танки, самохідні гаубиці, БМП, МТЛБ, БТРи, БМД, рештки збитих ракет.

 

Кияни та гості столиці приходять на Хрещатик подивитися на російську військову техніку, яку знищили військові Збройних сил України під час боїв.

 

 

Харків'янка Настя емоційно реагує на військову техніку, каже, що страшно, але такі паради потрібні, бо світ має знати, що відбувається в Україні.

 


У Києві з 20 серпня 23:00 до 28 серпня 23:00 для транспорту перекрили частину Хрещатика на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького.

 

Як повідомляла УМ, жодних масових заходів не планується владою у Києві на День Незалежності, 24 серпня. Втім, на столичному Хрещатику, як і минулого року, влаштують виставку підбитої техніки російських окупантів.