Із Москва-сіті з переляку евакуювали 2 тис росіян

14:37, 18.08.2023
Із Москва-сіті з переляку евакуювали 2 тис росіян

Напруженість в Москві: з ділового центру та торгового комплексу евакуювали 2 тисячі росіян

Після отримання повідомлення про можливу загрозу атаки безпілотних літальних апаратів (БПЛА), близько 2000 осіб були евакуйовані з ділового центру "Москва-сіті". Також розпочалася евакуація людей з Торгового центру "ВТБ Арена Плаза". 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє російське пропагандистське видання РИА Новости, російські Telegram-канали.

 

Повідомляється, що в обід в адміністрацію веж В і С "Москва-сіті" надійшов дзвінок про загрозу прильоту дрона-камікадзе. 

 

З першої висотки вивели близько 2000 осіб. Повідомляють, що рішення про евакуацію другої вежі поки не ухвалено.

 

Пізніше в екстрених службах заявили, що інформація про безпілотник, не підтвердилася, жодних надзвичайних ситуацій не зареєстровано.

 

Зазначається, що про загрозу повідомили нібито телефонні терористи після публікації в Telegram-каналах відео з "роєм безпілотників над Серпуховом". Пізніше в Telegram-каналах з'явилася інформація про евакуацію людей також із торгового центру "ВТБ Арена Плаза" − на цей раз нібито через мінування.

 

Як повідомляла УМ, вночі  18 серпня столицю росії вчергове атакував безпілотник, вибух прогримів у районі бізнес-центру "Москва-Сіті", пошкоджено будівлю "Експоцентру".