Усі «кинджали» збила ППО Києва: уламки впали на столичну Оболонь

12:10, 11.08.2023
Усі «кинджали» збила ППО Києва: уламки впали на столичну Оболонь

У Києві зафіксоване падіння уламків у Дніпровському та Оболонському районах.

Сьогодні росіяни , використавши ракети  "Кинжал" атакували Київ. Однак усі ворожі ракети були успішно збиті. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє речник КМВА Михайло Шаманов в ефірі телеканалу Київ- 24.

 

Київ був атакований аеробалістичними ракетами типу "Кинжал". Маємо подякувати нашим силам протиповітряної оборони за збиття ракет. Всю інформацію щодо кількості згодом нададуть Повітряні сили", - розповів Шаманов.

 

Своєю чергою він додав, що були зафіксовані падіння уламків на території дитячої лікарні в Оболонському районі. Попередньо, постраждалих та руйнувань немає.

 

Нагадаємо, сьогодні в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу. Причиною тому став зліт російського винищувача МіГ-31К, який є потенційним носієм ракет "Кинжал".

 

Так, у Повітряних силах ЗСУ попередили про ракетну небезпеку. Гучні вибухи лунали у Києві, також про звуки вибухів повідомляли у Хмельницькій та Київській області.

 

Згодом місцева влада повідомила про падіння уламків на територію однієї з дитячих лікарень столиці в Оболонському районі Києва. Крім того, в цьому районі уламки впали на вулиці Богатирській, де пошкоджений дах приватного будинку.

 

Також на Оболоні виявили уламок на відкритій місцевості в одному з дачних кооперативів. Постраждалих немає.

 

Як повідомляла УМ, внаслідок  обстрілу Запоріжжя, кількість поранених на ранок збільшилась до 19 людей. Серед постраждалих - четверо дітей.