Серія вибухів в Росії: пошкоджено адмінбудівлі

07:32, 05.08.2023
Серія вибухів в Росії: пошкоджено адмінбудівлі

В Курській області чергова бавовна

У російському місті Рильськ Курської області Росії пролунало кілька вибухів учора пізно увечері, 4 серпня.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє губернатора Курської області РФ Романа Старовойта у Телеграмі.

 

За його словами, причиною вибуху став безпілотник, який скинув вибухівку на Рильськ. В результаті щонайменше пошкоджено дві адміністративні будівлі, також вибито скло в Покровському храмі. Він також заявив, що внаслідок атаки безпілотника ніхто не постраждав.

 

Нагадаємо, останні кілька місяців у різних областях РФ дедалі частіше лунають вибухи та починаються пожежі. Зазвичай влада скаржиться на обстріли або атаки дронів, при цьому в усьому звинувачує Україну.

 

Так, у середині минулого місяця в місті Курчатів Курської області пролунав вибух, тоді, 14 липня, розповідали про падіння уламків невідомого безпілотника приблизно за сотню метрів від будівлі місцевого управління ФСБ.

 

Тієї ж ночі, 14 липня, повідомлялося про вибух у Воронежі в РФ нібито через БПЛА і роботу протиповітряної оборони.

 

А за кілька днів до цього повідомлялося, що у Москві прогриміли кілька потужних вибухів, де нібито могли працювати системи протиповітряної оборони.

 

Перед цим у російському Краснодарському краї стався вибух поблизу військового аеродрому. Розмір воронки, що утворилася за 200 метрів від території об'єкта, становить 10 метрів у діаметрі та близько 4 метрів завглибшки.

 

Як повідомляла УМ, біля селища Гвардійське, що у Сімферопольському районі, де розташована авіабаза, прогримів вибух.