«Бавовна» у Криму: дрони атакували нафтобазу та аеродром окупантів

12:23, 22.07.2023
«Бавовна» у Криму: дрони атакували нафтобазу та аеродром окупантів

На нафтобазі пролунало кілька вибухів, чути детонацію боєкомплекту

В Октябрському Красногвардійського району тимчасово окупованого Криму, в суботу, 22 липня, приблизно о 11 годині сталося низка вибухів. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє партизанський рух «Атеш» та місцеві телеграм-канали.

 

Вибухи в Октябрському! Декілька агентів «Атеш» повідомляють, що є ряд успішних прильотів по нафтобазі. Працює ППО. Також чути детонацію боєкомплекту!» – йдеться в повідомленні партизанського руху. За даними телеграм-каналу «Крымский ветер», вибухи тривали близько десяти хвилин. Їх було чути навіть у Джанкойському районі.

 

Очевидці повідомляють, що в Октябрському горить нафтобаза.

 

Глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов повідомив, що «противником здійснено спробу нальоту з використанням БПЛА по інфраструктурних об'єктах Красногвардійського району Республіки Крим».

 

«Співробітники МНС перебувають на місці для ліквідації можливих наслідків. Працюють усі профільні служби», – зазначив гауляйтер.

 

Тим часом у соцмережах пишуть про приліт на нафтобазу й аеродром кількох безпілотників, а також про детонацію боєприпасів.
 
У Криму вже панікують з приводу відео, які з'явилися в соцмережах.
 
"Радник глави" окупованого Криму погрожує жителям ФСБ за те, що оприлюднили ці ролики.
 

До слова, рух автотранспорту Кримським мостом, що з'єднує окупований український півострів із Росією,тимчасово перекритий . Окупанти не повідомляють про причини перекриття.

 

Як повідомляла УМ, боєприпаси продовжують детонувати час від часу на Старокримському військовому полігоні в окупованому Криму навіть через добу після перших потужних вибухів.