Обстріл Нью-Йорка на Донеччині: загинуло четверо цивільних

09:56, 22.07.2023
Обстріл Нью-Йорка на Донеччині: загинуло четверо цивільних

Російські авіабомби ФАБ-250 впали на мирне містечко, внаслідок чого загинули мешканці

У Донецькій області в результаті російського обстрілу населеного пункту Нью-Йорк, щонайменше чотирьох цивільних було виявлено мертвими. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє прокуратура Донеччини.

 

Ворог завдав удару по населеному пункту Нью-Йорк, застосувавши авіабомби ФАБ-250.

 

"Внаслідок обстрілу загинуло четверо місцевих мешканців, серед них подружжя - рештки їх тіл вилучені рятувальниками з-під завалів зруйнованого будинку", - пише пресслужба.

 

Також поранень зазнали троє цивільних, у тому ж числі жінка, чоловік якої загинув. З ушкодженнями різного ступеня їх доставили до медичного закладу.

 

"Вибуховими хвилями пошкоджено об’єкти житлової забудови й господарські споруди. Остаточна кількість постраждалих від обстрілу встановлюється. На місці працюють правоохоронці та рятувальники", - додає прокуратура.

 

Сьогодні Донецька область залишається в епіцентрі бойових дій. Активні бої тривають у районі Бахмута, Авдіївки та Мар'їнки, а також у напрямку Волновахи.

 

За словами голови Донецької ОВА Павло Кириленко, лише протягом минулої доби внаслідок російських обстрілів загинули 6 жителів регіону: 4 у Нью-Йорку й ще 2 у Дружбі. Зокрема 5 людей отримали поранення.

 

"Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі", - додав Кириленко. 
 

Як повідомляла УМ, російські  загарбники нанесли вогняні удари  з РСЗВ по Лиману Донецької області. Щонайменше 6 людей загинуло, 5 отримали поранення.