Молдова обурена погрозами вдарити по мосту через Дунай

14:15, 22.06.2023
Молдова обурена погрозами  вдарити по мосту через Дунай

У Молдові відповіли на закиди зрадника Сальдо вдарити по посту через Дунай

Міністерство закордонних справ Молдови відреагувало на нещодавні погрози  Володимира Сальдо, ставленика Російської Федерації в окупованій частині Херсонської області, в яких він відверто заявляв про наміри ударити по мосту через Дунай.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє TVR Moldova.

 

МЗС повідомило, що посол Росії в Республіці Молдова буде терміново викликаний для надання відповідних пояснень.

 

"Такі заяви є абсолютно неприйнятними. Ми не потерпимо подібних висловлювань, спрямованих проти Республіки Молдова. Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції в екстреному порядку викличе главу дипломатичної місії Російської Федерації в Республіці Молдова з вимогою надати відповідні пояснення", – йдеться в заяві відомства.

 

Російський ставленик в Херсонській області пред'явив Києву, що удар по мосту здійснили в пам'ятний день для РФ, і пригрозив завдати ударів по мостах в Одеській області й на території Молдови.

 

"Координати мостів в Одеській області, в молдавських Джурджулештах, які були в складі України, але передані на Дунаї, режимом Ющенка свого часу ще... Усі ці координати відомі, тому буде скоро відповідь дуже серйозна", – заявив він.


Як повідомляла УМ, спікер парламенту Молдови Ігор Гросу заявив, що постійні погрози глави МЗС РФ Сергєя Лаврова свідчать про його серйозну деградацію.