На Чернігівщині росіяни підірвали дорогу на стику кордону з рф та білоруссю

11:58, 31.05.2023
На Чернігівщині росіяни підірвали дорогу на стику кордону з рф та білоруссю

Підрив дороги на Чернігівщині на стику кордону трьох держав. (Фото: Телеграм ДПСУ | Держприкордонслужба (скриншот з відео))

Дорогу в Чернігівській області на стику кордону України з росією та білоруссю підірвали російські військові.

 

Як інформує УМ, про це 31 травня повідомили Держприкордонслужба України в Telegram опублікувавши підтверджуюче відео з безпілотника та речник ДПСУ Андрій Демченко.

 

«Рубрика від "Київ за три дні" до "Підриваємо дороги, щоб нас не захопили», - повідомили прикордонники.

 

Росіяни підірвали дорогу у Чернігівській області на стику кордонів України, Білорусі та Росії… хоча навряд їм це допоможе".

 

У коментарі речник ДПСУ Андрій Демченко уточнив, що це сталося напередодні - 30 травня. Українські прикордонники зафіксували вибух в обідній час.

 

«Вчора на Чернігівщині прикордонні наряди Держприкордонслужби в обідній час зафіксували вибух, який пролунав на напрямку стику трьох країн. В подальшому було встановлено, що російські окупанти здійснили підрив дороги сполученням Чернігів-Брянськ.

 

Як бачимо від "Київ за три дні" вони почали підривати дороги, певно побоючись, що Україна піде у наступ на обласний центр. Але Україна не агресор. Як я вже наголошував, наша держава виключно обороняється і Брянськ нам не треба. Однак нам треба падіння центру прийняття рішення, де було ухвалено розв’язати війну проти Україну, тож хай краще підірвуть його», - сказав Демченко.

 

Як повідомляла УМ, Ворог вранці тричі обстріляв прикордоння Сумщини та Чернігівщини – Держприкордонслужба.