Запрошуємо до участі в програмі підтримки бізнесу: майстер-класи та консалтинг

15:16, 25.05.2023
Запрошуємо до участі в програмі підтримки бізнесу: майстер-класи та консалтинг

Участь у проєкті безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Донецька торгово-промислова палата України за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу розпочинає проєкт підтримки бізнесу «Майстер-класи та програма ваучерної підтримки ММСБ: #BEBRAVE».

 

Яка мета проєкту?

 

Сприяти розвитку бізнесу шляхом надання чіткого алгоритму дій, особливо в умовах кризових і непередбачуваних ситуацій. У форматі майстер-класів і консалтингової підтримки (ваучери на консультування) будуть висвітлені найактуальніші для бізнесу теми. Це дасть можливість представникам і представницям ММСБ точково пропрацювати проблемні питання з досвідченими бізнес-консультантами, заповнити прогалини у знаннях і вирішити наявні виклики.

 

Насичена програма з 16 майстер-класів охопить низку тем: експорт, оформлення сертифікатів, що засвідчують форс-мажорні обставини, правозахист бізнесу в умовах війни, фіксація руйнувань та оцінка пошкодженого майна, оформлення торгових марок, штрихкодування, грантові можливості підтримки бізнесу тощо.

 

Кому буде корисна участь у проєкті?

 

- діючим бізнесам без прив’язки до сфери діяльності, що мають брак оборотних коштів і хочуть отримати знання та навички для збільшення продажів із мінімально можливим бюджетом;

- релокованим бізнесам і бізнесам на деокупованих територіях, що зазнали значних втрат виробничих потужностей через бойові дії та потребують усвідомлених кроків і процедур фіксації збитків для відшкодування;

- діючим та нещодавно створеним бізнесам, що мають намір підвищити рівень обізнаності про те, як бути стійкішими під час невизначеності та в середовищі, що швидко змінюється, а також максимально ефективно використовувати потенційні можливості.

 

Що ваш бізнес отримає від участі у проєкті?

 

У межах реалізації проєкту учасники – суб’єкти мікро- та малого підприємництва – можуть взяти участь у відборі на ваучерну підтримку зі спеціалізованої / профільної проблематики:

- отримання сертифіката походження;

- отримання сертифіката, що засвідчує форс-мажорні обставини;

- юридичні питання ведення діяльності;

- фіксація та оцінка пошкодженого майна;

- підготовка пакета документів на реєстрацію торгової марки;

- аналіз ризиків для бізнесу;

- отримання штрих-коду товару;

- допомога в пошуку партнерів шляхом використання онлайн-платформ.

 

Вартість одного ваучера коливається від 5 735 до 25 000 грн залежно від змісту і обсягів робіт.

 

Також видаватимуться:

 

- маркетингові ваучери (питання В2В маркетингу, мінімізації маркетингового бюджету, «вірусний» маркетинг тощо);

- ваучери на покращення організаційної спроможності та адаптивності до ведення бізнесу в умовах невизначеності (міністратсесії, кадрові питання, пошук додаткових джерел фінансування).

 

Вартість одного ваучеру коливається від 1 500 до 40 000 грн залежно від змісту й обсягів робіт.

 

Відбір на ваучерну підтримку виглядатиме так:

 

1. Після завершення кожного майстер-класу учасники та учасниці отримають лінк на анкету, яку потрібно заповнити, якщо ви хочете отримати ваучер.

 

2. Після того, як всі охочі заповнять анкету, за допомогою сервісу рандомного відбору буде обрано переможця, який отримає ваучер.

 

Які умови участі у проєкті?

 

Участь у проєкті безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3MMprnm

 

Розклад за посиланням - https://bit.ly/436Htqi

 

Не втрачайте можливості та здобувайте цінні знання!