Як вибрати свій аромат

12:23, 23.05.2023
Як вибрати свій аромат

Вибір та придбання парфумів — це завжди приємний та хвилюючий момент. (Фото з відкритих джерел)

Аромат для жінки не менше важливий, ніж одяг, взуття, прикраси та аксесуари. Так пані створюють свій образ, що виражає їх індивідуальність та неповторність. Більшість інформації людина отримує невербальними засобами. Аромат — важливе джерело, що донесе оточенню потрібний посил.

 

У жіночому гардеробі є багато речей на різні випадки. Не можна одягати спортивний костюм у театр, або йти у вечірній сукні за ранковими круасанами. Так відбувається і з ароматами. На кожен випадок потрібні такі духи жіночі, що відповідають ситуації. В літній день доречний легкий та свіжий аромат із цитрусовими нотками. До вечірнього виходу пасуватимуть східні аромати, а легкі деревні акценти гармонійно супроводжують спортивний лук. Бренд Yves Rocher пропонує широкий вибір ароматів на будь-який смак.

 

Вибір парфумів

 

Вибір та придбання парфумів — це завжди приємний та хвилюючий момент. Купувати духи треба в хорошому гуморі та в доброму фізичному стані. Аромати самі собою здатні сильно впливати на стан жінки. Ті, що не підходять, можуть спричинити роздратування та головний біль. А приємні, навпаки, заспокоюють і підіймають настрій.

 

Існує декілька секретів, що допомагають знайти саме свій аромат. Як вибирати парфуми:

 

● «дегустувати» аромат краще у першій половині дня, коли нюх ще не втратив гостроту;

● у день вибору краще не наносити на себе інші парфуми, щоб аромати не змішувались;

● спочатку ознайомтеся з ароматами на тестерах, а потім той, що сподобався найбільше, нанесіть на шкіру;

● після розпилення треба трохи почекати, щоб гострий запах спирту розвіявся, а потім вдихнути аромат початкових нот;

● за один раз не варто тестувати понад 5 ароматів;

● новий аромат краще носити на собі декілька годин, щоб розкрились усі ноти та з’явився шлейф.

 

На шкірі парфуми можуть трохи змінити запах, тому треба тестувати аромат тільки на собі. Зазвичай парфум наносять на ті точки тіла, де проходять крупні судини: внутрішня сторона зап'ястя, шия в ділянці сонної артерії, середина грудини.

 

Таємниці аромату

 

Аромат багато скаже про характер та темперамент. Дослідження психологів та парфумерівидозволяють визначитись, жінки з яким темпераментом вибирають визначені аромати. Самовпевнені та горді жінки, що люблять розкіш та віддають перевагу пристрасним почуттям, обирають загадкові східні парфуми з солодким ароматом прянощів. Спокійні мрійниці, що люблять романтичні стосунки та мандрівки цивілізованими містами, оберуть квіткові аромати — легкі, весняні та трохи прохолодні. Бадьорі та енергійні прихильниці екзотичного відпочинку, сексуальні та яскраві панянки полюбляють суміш фруктових та квіткових ароматів. Активні та креативні творчі особистості віддадуть перевагу ароматам типу унісекс — парфумам із терпкими деревними нотами.

 

Який би аромат не обирала жінка, він надасть їй впевненості та привабливості.