Ліцензійні букмекери України – ліцензія КРАIЛ, щедра бонусна програма та різні види ставок

12:58, 16.05.2023

Вибирайте ліцензійних букмекерів, щоб робити ставки та отримувати великі виграші. ТОП найкращих БК України з ліцензією, широким розписом та вигідними коефіцієнтами.

 

Рейтинг букмекерів в Україні – вигідні коефіцієнти та ліцензія

 

Ліцензійні букмекери України пропонують беттерам великий вибір спортивних подій та вигідні коефіцієнти. Компанії з ліцензією гарантують чесні результати та швидкі виплати виграшів. Щоб підібрати надійну компанію, рекомендується звернути увагу на рейтинг букмекерів Україна. У ТОП потрапили лише ті БК, які отримали ліцензію. Це офіційний документ, який дозволяє конторам працювати та приймати ставки на спорт. Ліцензію видає спеціальна комісія, створена в Україні 2021 року.

 

Як вибрати ліцензійного букмекера

 

Усі ліцензійні букмекери пропонують вигідні умови для ставок на спорт. Щоб підібрати надійну компанію, слід враховувати такі характеристики:

 

Кількість ліній та коефіцієнтів – чим більше ліній представлено, тим беттеру простіше вибрати відповідний вид спорту. Особлива увага приділяється футболу, хокею, тенісу, адже такі види спорту мають особливу популярність. Додатково беттери можуть робити ставки на кіберспорт, віртуальний спорт або культурні заходи. Щоб підібрати вигідний коефіцієнт, гравці часто використовують спеціальні сервіси, різні програми для аналізу. Чим вище коефіцієнт і нижче маржа на сайті БК, тим беттер вигідніше.

 

Правильна трансляція результатів – роблячи ставки в Live режимі, гравець зможе зорієнтуватися під час події. Але, укладаючи парi у такому режимі, важливо отримувати достовірну інформацію, яка має оновлюватися щохвилини. Якщо компанія транслює онлайн ігри, сайт повинен працювати безперебійно, не зависати, адже гравець не зможе швидко відреагувати на зміни, що відбуваються.

 

Мобільний додаток – щоб робити ставки не тільки за допомогою комп'ютера, а й смартфона, букмекери розробляють мобільний додаток. Це спеціальна програма, яка завантажується на операційну систему Android, iOS. За допомогою програми можна виконати будь-які дії: зареєструватися, зробити ставку на спорт чи іншу подію, поповнити баланс або отримати виграш.

 

Види ставок та додаткові функції – не всі компанії надають беттерам широкий ринок за видами спорту. Але вони намагаються компенсувати цю нестачу іншими особливостями. Багато букмекерів пропонують клієнтам щедру бонусну програму. Отримані бонуси дозволяють укладати парі з мінімальним ризиком.

 

Оформлення сайту – він не повинен відволікати клієнта яскравими банерами, адже йому буде складно зосередитись на ставках. Професійні беттери завжди звертають увагу на зручність роботи з сайтом, наявність дзеркал, способи поповнення рахунку та отримання грошей.

 

Такі прості характеристики дозволять вибрати перевірену та надійну компанію. Ліцензійні онлайн букмекери своєчасно виводять виграші беттерів. Середній термін отримання грошей – 24 години.

 

Рейтинг ліцензійних БК

 

У рейтинг букмекерів в Україні потрапили лише ті компанії, які працюють законно та отримали офіційну ліцензію. До них відносяться:

 

    1. Favbet – відомий букмекер України, який працює вже понад 20 років. У 2021 році компанія отримала ліцензію КРАIЛ. Офіційний сайт відрізняється простою навігацією, керуванням. Кожен відвідувач може укладати парі на будь-які спортивні події. Додатково робити ставки можна на кіберспорт чи політичні події. Новачки можуть розраховувати на вітальний бонус, а активні беттери отримують страховку ставки та інші привілеї.

 

    2. Vbet – компанія працює з 2003 року, а в 2021 отримала ліцензію КРАIЛ. На сайті доступно більше 50 видів спорту, серед яких є футбол, теніс, баскетбол та багато інших цікавих ігор. Маржа не перевищує 8%, що трапляється не часто на сайтах інших БК. Усі відвідувачі БК можуть розраховувати на бонуси, які можна відіграти із лояльними умовами.

 

Ці букмекери користуються особливою популярністю в Україні, адже пропонують найвигідніші умови. Також розділ зі ставками на спорт є на сайті казино Пін ап. Це відомий азартний майданчик, який пропонує не лише азартні ігри, а й має розділ для ставок.