Нічна атака дронів на Київ: ППО відпрацювала відмінно

09:54, 13.05.2023
Нічна атака дронів на  Київ: ППО відпрацювала відмінно

Усі ворожі безпілотники, що рухалися на Київ, знищені, у столиці руйнувань немає

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко заявив, що 13 травня російські окупанти черговий раз атакували столицю безпілотниками. Усі цілі були успішно знищені ППО.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє прес-служба КМВА у Телеграмі.

 

«Під час останньої повітряної тривоги, яка в Києві тривала 2,5 години, в повітряному просторі в напрямку столиці були виявлені, попередньо, іранські баражуючі боєприпаси "Shahed". Всі ворожі дрони, які рухалися курсом на Київ, успішно знищені! Дякуємо ППО», - заявив Попко.

 

Голова КМВА відзначив, що внаслідок атаки в столиці не були зафіксовані руйнування та пораненні. Дані оперативно оновлюються та уточнюються.

Нагадаємо, сьогодні вночі в більшості областей України пролунала повітряна тривога. Російські окупанти вдались до нічних ударів по наших містах.

 

В Миколаєві внаслідок удару постраждали житлові будинки. В одній із п’ятиповерхівок вибиті практично всі вікна, пожежі в трьох квартирах.

 

Тим часом в Київській області повідомляли про загрозу атаки ворожих БПЛА та роботу ППО.

 

Як повідомляла УМ, Україна уже в змозі збивати до 90% російських ракет над своєю територією і до 100% ракет над Києвом завдяки значному посиленню системи протиповітряної оборони.