Військові інструктори зі Швеції вчать бійців ЗСУ вести позиційні бої

16:43, 12.05.2023
Військові інструктори зі Швеції вчать бійців ЗСУ вести позиційні бої

Украінські військові під керівництвом шведських інструкторів навчаються веденню траншейних бойових дій

У Великій Британії шведські інструктори навчають українських військовослужбовців опанувати ведення позиційних (траншейних) бойових дій.

 

Як інформує Україна молода, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці  й оприлюднює відповідні фото.

 

"Військові інструктори Збройних сил Королівства Швеція в рамках багатонаціональної навчальної операції "Інтерфлекс" з базової загальновійськової підготовки особового складу ЗС України у Великій Британії проводять комплексне тактичне заняття з ведення позиційних (траншейних) бойових дій щодо підготовки, захоплення (заняття) окопу, траншеї, позиції та їхнього утримання й оборони”, - ідеться у повідомленні.

 

 

Ця підготовка дає змогу військовослужбовцям опанувати необхідними бойовими навичками та тактичними знаннями для підвищення безпеки та сил дій ЗСУ для захисту України.

 

 

Під керівництвом інструкторів Збройних сил Швеції, новобранці Збройних сил України стають підготовленішими до бойових дій.

 


Як відомо, військові інструктори Збройних сил Швеція у Великій Британії проводять заняття з встановлення інженерних загороджень, їхнього улаштування та подолання.

 

Як повідомляла УМ, украінські  військовослужбовці У Великій Британії під керівництвом данських інструкторів проходять заняття з ведення позиційних бойових дій, зокрема відпрацьовують дії з підготовки, захоплення та утримання позиції.