МіГи залишились без двигунів: у москві горів військовий завод

10:59, 12.05.2023
МіГи залишились без двигунів: у москві горів військовий завод

У москві виникла пожежа на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернышёва: саме на цьому підприємстві виробляють двигуни для літаків МіГ. (Фото: Телеграм SHOT)

На території московського машинобудівного заводу ім. Чернишова, де виготовляють двигуни для військових літаків МіГ сталася пожежа в ніч проти 12 травня.

 

Як інформує УМ, про це 12 травня повідомляє Телеграм-канал SHOT.

 

«У москві сталася пожежа на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, постраждало троє людей. На цьому підприємстві виготовляють двигуни для літаків МіГ», - йдеться у повідомленні.

 

За даними видання, займання виникло в одній із будівель підприємства близько 4-ї ранку. Спалахнули особисті речі та меблі у кабінеті на другому поверсі на площі близько 15 кв. метрів, виникло сильне задимлення в приміщенні. Пожежу ліквідували, постраждалих забрала "швидка".

 

Також повідомляється про пожежу в підмосковному Дзержинському, на складі просто неба, на якому зібрані використані покришки. Це призвело до великого задимлення. Вогонь охопив площу до 1,5 тис кв. метрів.

 

Нагадаємо, що в ніч проти 4 травня у росії виникли пожежі на двох нафтопереробних заводах - у Ростовській області та Краснодарському краї.

 

Як повідомляла УМ, Сибір у вогні: на нафтозаводі в Ангарську вирувала велика пожежа.