Ідеальний парад на Червоній площі: Данілов пропонує путіну «зустрічати» мертвих окупантів

13:35, 09.05.2023
Ідеальний парад на Червоній площі: Данілов пропонує путіну «зустрічати» мертвих окупантів

На 9 травня Червоною площею проїхав лише один танк часів Другої світової Т-34

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росіяни мають знати єдину правду – парад влаштував вбивця українських дітей. Тож ідеальний парад для Путіна на 9 травня — зустріч із мертвими окупантами, яких він відправив на смерть в Україну.

 

Як інформує Україна молода, про це написав у Facebook 9 травня секретар Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) Олексій Данілов.

 

«Кілька годин можуть крокувати "парадом" на "червоній площі" мертві російські окупанти... Це єдиний парад, який гідний приймати вбивця українських дітей Путін у свого ПВК-війська», — наголосив секретар.

 

Данілов вважає, що це і буде єдиною правдою, яку росіяни мають знати про свою країну.

 

Парад у Москві прокоментував і речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

 

«Верифіковані розвідники з "дружніх країн" фіксують на смартфони "ядерну міць" Росії», —зазначив він і додав фотографію до посту.

 

Парад 9 травня в Москві розпочався вранці, на початку путін привітав ветеранів Другої світової війни. На захід на Червоній площі прибули лідери Білорусі, Вірменії, Киргизстану, Туркменістану, Узбекистану та Казахстану.

 


Путін говорив про нову справжню війну проти Росії та заявив про гордість за окупантів, яких він відправив в Україну.

 

«На вас тримається безпека країни, від вас залежить майбутнє держави... Ми дали відсіч міжнародному тероризму, захистимо мешканців Донбасу, забезпечимо свою безпеку»,— заявив диктатор.

 

Повітряну частину параду в Москві довелося скасувати. Червоною площею проїхав лише один музейний танк часів Другої світової Т-34, сучасні БМП та кілька комплексів "Іскандер", які здатні нести тактичну ядерну зброю.

 

Нагадаємо, що оперативне командування "Південь" 9 травня попереджало про ймовірність ракетного удару по Україні. Загарбники можуть спробувати тримати українців у напрузі на "день перемоги".

 

Як повідомляла УМ, ГУР попередила про підготовку провокацій  рф проти свого населення  на парадах. "Переможність" у Росії, як кажуть українські військові, вимагає нових жертв та злочинів для мотивації росіян йти на фронт.