Для ЗСУ готують танки Abrams з українською специфікацією - Пентагон

16:03, 25.04.2023
Для ЗСУ готують танки Abrams з українською специфікацією - Пентагон

Поки США готують танки для відправлення, українські військові пройдуть навчання

Речник Пентагону Патрік Райдер заявив, що українські бійці будуть проходити навчання, поки США підготують обіцяні танки Abrams до відправки на фронт.

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив під час брифінгу.

 

Він пояснив, що 31 танк, який США відправлять у Німеччину на навчальний полігон, буде призначений лише для тренувань. Ці бойові машини не потраплять на фронт.

 

За словами речника Пентагону, для ЗСУ готують танки з українською специфікацією, вони будуть використовуватися у реальних боях. Поки США готують Abrams для відправки, українські танкісти будуть проходити навчання.

 

"Навчання проходитиме в Німеччині, для його проведення використовуються різні засоби, 31 навчальний танк буде надано українському персоналу, щоб вони знову могли тренуватися так, начебто збираються воювати", - заявив американський генерал.

 

Як повідомлялося, у Пентагоні запевнили, що танки Abrams надійдуть в Україну до кінця року.

 

Також найближчими тижнями на полігон Графенвер у Німеччині розпочнуться навчання українських бійців на американських танках Abrams.

 

Як повідомляла УМ, упродовжнайближчих тижнів українські захисники почнуть навчання на американських танках Abrams у Німеччині.