На Ставці актуалізували дані щодо ситуації на полі бою

15:21, 25.04.2023
На Ставці актуалізували дані щодо ситуації на полі бою

На Ставці підбили підсумки та розглянули результати чергової зустрічі у форматі «Рамштайн».

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача, під час якої учасники проінформували щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках.

 

Як інформує Україна молода, про це Президент повідомив у Телеграмі.

 

«Актуалізували інформацію щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ "Хортиця", "Таврія", "Одеса", "Північ" доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності. Кожен із напрямків оборони України є важливим. Не маємо права, щоб Україна мала слабкі місця»,- зазначив Зеленський.

 

За його словами, на засіданні підбили підсумки та розглянули результати чергової зустрічі у форматі "Рамштайн".

 

«Україна та її сили оборони безупинно стають сильнішими. Але маємо прискорювати темпи постачання зброї, адже кожен день затримки – це життя наших бійців»,- наголосив Зеленський.

 

Учасники також обговорили перебіг комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад. "Бійці мають бути забезпечені всім необхідним задля найякіснішого виконання завдань командування з наближення нашої перемоги", - підкреслив Президент.

 

Як повідомляє Офіс Президента, у засіданні взяли участь керівник ОП Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

 

Керівник розвідки поінформував про ймовірні дії ворога на найближчий період. Члени Ставки розглянули питання щодо забезпечення підрозділів сил оборони України озброєнням і боєприпасами.

 

Як відомо, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки російських загарбників.

 

Як повідомляла УМ, Україна не відмовиться від утримання Бахмута, оскільки захоплення міста відкриє для росії шлях для наступу на Краматорськ і Слов'янськ.