Зеленський відвідав передові позиції у Авдіївці

15:34, 18.04.2023
Зеленський відвідав передові позиції у Авдіївці

Володимир Зеленський вручив нагороди військовим у Авдіївці. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донеччину побував на передовій в Авдіївці та зустрівся з українськими воїнами.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє  прес-служба Офісу президента.

 

Повідомляється, що глава держави заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" щодо ситуації в зоні його відповідальності.

 

Також Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих та артилерійських підрозділів, подякував їм за службу та вручив державні нагороди. 

 

Захисники отримали ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також ордени "За мужність" ІІ та ІІІ ступенів.

 

 

Військові подарували главі держави військовий коїн, шеврон і дошку із символікою 110-ї окремої механізованої бригади.

 

 

 

«Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що бороните нашу землю, Україну, наші сім’ї. Вітаю вас зі святами, з Великоднем, і бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас усіх. Бажаю здоров’я всім вам і вашим сім’ям та щиро вдячний від кожного українця за той великий шлях, який ви проходите щоденно», - зазначив президент України. 


Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Чернігівщину відвідав військовий госпіталь, поспілкувався із пораненими захисниками, котрі проходять лікування, та вручив їм нагороди.