Інформацією про контрнаступ володіє не більше п’яти осіб - Данілов

11:13, 08.04.2023
Інформацією про контрнаступ володіє не більше п’яти осіб - Данілов

Інформація про контрнаступ тримається в таємниці

Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що інформація про контрнаступ закрита, нею володіють не більше 5 дотичних людей.

 

Як інформує Україна молода, про це розповів в інтерв'ю «Радіо Свобода».

 

«Президент сказав без деталей. Це дуже важлива річ. Я можу сказати, що на сьогодні людей, які володіють інформацією, де, коли, в який спосіб будуть розпочинатися ті чи інші дії на території нашої планети, знаходиться в дуже обмеженій кількості. Чи не більше 3-5 людей володіють, які дотичні до цих людей»,- заявив Данілов. 

 

Тож він пояснив, коли люди роблять ті чи інші заяви про контрнаступ ЗСУ, то це не зовсім може відповідати дійсності. 

 

«Де, коли, в який час - це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі», - акцентував секретар РНБО. 

 

За його словами, у РФ "дуже хвилюються" відносно подій, що будуть відбуватися надалі. 

 

«Ми свідомі того, що ці події будуть не на користь РФ. Ми розуміємо, що ми робимо. Ми розуміємо, для чого ми робимо. Ми не розуміємо, для чого РФ вдерлася на нашу територію? Але, повірте, вони всі звідси відправляться у відповідний спосіб. Або добровільно покинуть наші території, або будуть туди відправлені вантажем, який має назву «Вантаж 200»»,- підсумував Данілов. 
 


Як повідомляла УМ, секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на публікацію Politico, де журналісти прогнозують два можливі сценарії контрнаступу ЗСУ. Він наголосив, що обговорення операції відбувається в абсолютно закритому режимі та вкрай обмеженим колом осіб і тому не варто прислухатися до західних ЗМІ.