Підтримуйте та інвестуйте в бізнес: Зеленський зустрівся з Помпео

13:16, 04.04.2023
Підтримуйте та інвестуйте в бізнес: Зеленський зустрівся з Помпео

Володимир Зеленський подякував усьому американському народові за підтримку й допомогу

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із делегацією із США, яку очолив колишній держсекретар Майк Помпео. Разом з ним приїхали політики, бізнесмени і представники благодійних організацій Сполучених Штатів. Глава держави подякував Сполученим Штатам за незмінну підтримку України.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

 «На жаль, війна триває вже понад рік, і ми раді, що Сполучені Штати поруч і разом із нами борються за спільні цілі. Ми відчуваємо і двопартійну підтримку, і підтримку з боку Білого дому», – наголосив Президент і подякував усьому американському народу за допомогу.

 

Вітаючи делегацію в Києві, глава держави наголосив на важливості таких візитів і зустрічей, які є потужним сигналом підтримки українців у боротьбі за свободу та демократію.

 

«Радий бачити, що Ви приїхали зі своїми друзями, – сказав Президент, звертаючись до Майка Помпео. – Усебічна американська підтримка надзвичайно важлива для нас».

 

 

Під час зустрічі Зеленський запросив американський бізнес активно інвестувати в Україну, зазначивши, що держава відкрита для співпраці і готова надати інвесторам повне сприяння.

Він поінформував про можливості розвитку бізнесу у сферах будівництва, сільського господарства, ІТ-технологій тощо.

 

Президент також акцентував на важливості продовження й посилення оборонної допомоги та спільного розвитку оборонних технологій з урахуванням досвіду, набутого Україною під час війни.

 

«Інвестуйте в бізнес, бо бізнес – це те, що створює робочі місця. Ми зацікавлені в тому, щоб люди могли знайти роботу, а бюджет отримував надходження для посилення наших спроможностей на полі бою», – резюмував Зеленський.

 

Під час зустрічі також ішлося про низку інших актуальних питань, зокрема рух України в НАТО, важливість подальшого посилення санкційного тиску на РФ.

 

Як повідомляла УМ, перед Білим домом у США десятки активістів із українськими й американськими прапорами вшанували пам'ять загиблих у Бучі.