Заходив до школи в жіночому одязі: у Львові засудили педофіла

15:51, 30.03.2023
Заходив до школи в жіночому одязі: у Львові засудили педофіла

За розбещення школярок педофіл проведе 8 років за ґратами

Прокуратура винесла вирок педофілу, який проникав у школи, одягненим у лікарку, та розбещував малолітніх. За розбещення малолітніх чоловік проведе за гратами вісім років. Допоки вирок набере законної сили, обвинувачений перебуватиме під вартою.

 

Як інформує Україна молода, про  це повідомляє пресслужба Генерального прокурора.

 

Як зазначається у повідомленні, прокурори в суді довели, що засуджений проникав у львівські школи перевдягнутим у жіночий одяг та з медичною маскою на обличчі. Він заходив у жіночий туалет, де очікував на дівчаток. Коли заходили потерпілі – представлявся лікаркою та намагався її «оглянути».

 

«За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури киянина визнано винними у закінченому замаху на розбещення малолітньої особи та розбещенні малолітньої особи (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 156 КК України). Його засуджено до восьми років позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

 

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

 

Також на підставі вироку суду відомості щодо чоловіка підлягають внесенню до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх осіб.

 

Як повідомляла УМ, львівськими поліцейськими затримано чоловіка, який намагався вчинити розпусні дії щодо 7-річної учениці в шкільному туалеті.Зловмисником виявився неодноразово судимий 50-річний мешканець Києва.