«Відфільтрований» поліцай: в Маріуполі підірвали машину Михайла Москвіна

12:26, 28.03.2023
«Відфільтрований» поліцай: в Маріуполі підірвали машину Михайла Москвіна

Начальник маріупольської «поліції» Михайло Москвін після "невдалого сідання" в автомобіль - в лікарні, у важкому стані. (Фото: Телеграм Маріупольська міська рада)

Партизани 27 березня в окупованому Маріуполі підірвали автомобіль начальника «поліції», який організовував фільтраційні заходи у місті. Зараз він перебуває у лікарні у тяжкому стані.

 

Як інформує УМ, про це у Телеграмі 28 березня повідомила Маріупольська міська рада з посиланням на мера Вадима Бойченка.

 

Стало відомо "російського командира" підірваного вчора силами спротиву в Маріуполі.

 

«Розповідаємо більше про вчорашню атаку маріупольського спротиву на одного з керівників окупаційних військ у Маріуполі. Ціллю спротиву став Михайло Москвін, начальник «поліції» в окупованому Маріуполі. Саме ця людина відповідальна за організацію фільтраційних заходів, які призвели до численних арештів цивільного населення міста. Після підриву автівки окупант знаходиться в лікарні №2», – йдеться у повідомленні.

 

За словами Бойченка, за наказами цього злочинця тисячі мирних маріупольців опинилися за ґратами, але покарання знайде кожного ворога.

 

«Зараз Москвін у лікарні у тяжкому стані. Яким би не був прогноз лікарів, але його доля вже вирішена», – підкреслив мер.

 

Маріуполь та навколишні селища російські загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб своєї армії.

 

Як повідомляла УМ, в Маріуполі 27 березня пролунав вибух маріупольський спротив підірвав автівку одного з військових командирів.