Генерал Сирський вчергове відвідав найгарячіші точки бахмутського напрямку

11:18, 27.03.2023
Генерал Сирський вчергове відвідав найгарячіші точки бахмутського напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський став частим"гостем" на бахмутському напрямку. (Фото: Телеграм Military Media Center)

Найгарячіші точки бахмутського напрямку знову відвідав Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

 

Як інформує УМ, про це 27 березня повідомив Military Media Center у Телеграм.

 

«Триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ситуація стабільно складна. Ворог несе значні втрати в людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, але продовжує вести наступальні дії. Наші захисники в надважких умовах героїчно стримують ворожу навалу і не залишають ворогу шансів реалізувати свої задуми», - сказано в повідомлені.

 

За його генерал-полковника, оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста, зведених укріплень та обладнаних вогневих споруд.

 

Сирський підкреслив, що командування прораховує всі можливі варіанти розвитку подій, та буде діяти адекватно до обстановки, що склалася.

 

Безпосередньо в районі виконання бойових завдань українськими захисниками Сирський оцінив обстановку та вжив низку заходів для вирішення проблемних питань, які перешкоджають ефективно виконувати бойові завдання.

 

Також командувач прийняв ряд оперативних рішень, спрямованих на посилення спроможностей щодо стримування та нанесення ураження загарбникам.

 

Як повідомляла УМ, «вагнерівці» під Бахмутом видихаються, ЗСУ скоро цим скористаються – Сирський.