У Мелітополі вербують жителів до ПВК Вагнер

15:27, 13.03.2023
У Мелітополі вербують жителів до ПВК Вагнер

Рашистам не вистачає живої сили і вони намагаються поповнили втрати місцевим населенням

В окупованому Мелітополі «вагнерівці» почали вербувати місцевих жителів для штурму Бахмута.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного марафону.

 

Він розповів, що наразі російські військові розміщуються по всьому місту і весь Мелітополь це «суцільна рашистська база».

 

«Що стосується мобілізації і Пригожина, то так – це правда (що ПВК "Вагнер" набирає місцевих жителів – ред.). І ми бачимо, що на початку тижня гауляйтер Балицький почав утворювати своє так зване «ополчєніє».

 

Наприкінці тижня в закритих групах мелітопольців, що залишилися на території тимчасово окупованого міста почали робити розсилку і набирати мелітопольців в "Вагнер". Звичайно ніхто не погоджується. Але ті пропозиції, які вони роблять це 200 тисяч рублів начебто на місяць вони готові платити тим, хто готовий у складі "Вагнера" їхати до Бахмута», - зазначив Федоров.

 

У понеділок командувач Сухопутних військ Олександр Сирський повідомив, що ситуація довкола Бахмута у Донецькій області складна – окупанти не полишають спроб прорвати оборону і просунутися у центр міста, але несуть великі втрати.

 

Як повідомляла УМ, українські  військові продовжують боронити місто Бахмут на Донеччині. Ситуація там складна, але контрольована. Збройні сили України знищують там велику кількість росіян.