До окупованої Запорізької області росіяни стягують своїх поліцейських

10:07, 28.01.2023
До окупованої Запорізької області росіяни стягують своїх поліцейських

Російські поліцейські спочатку збираються в тимчасово захопленому Мелітополі, а потім роз'їжджаються по всіх захоплених районах області.

Російські загарбники завезли на тимчасово окуповану Запорізьку область 800 поліцейських з Ростовської області та Краснодарського краю росії.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

 

«Відзвітували у росЗМІ, що завезли до Запорізької області 800 поліцейських з Ростовської області та Краснодарського краю… вкотре лякають жителів черговими «наглядачами за порядком» і в’язницями, намагаючись укоренити покірність», — сказав він в єдиному телемарафоні.

 

За даними посадовця, російських силовиків збираються возити на «роботу» у Токмак, Пологи і Василівку, а на ніч забирати у більш безпечні місця, оскільки «бояться партизан».

 

Нагадаємо, на тимчасово окупованій частині Запорізькій області рашисти запровадили нові правила проїзду цивільних мешканців через ворожі блокпости. Загарбники заявили, що нині розпочалася видача перепусток на транспортні засоби для переміщення територією області.

 

Такі повідомлення з’явилися на рашистських медіаресурсах. Зазначається, що видача перепусток проводитиметься в окупаційних військових комендатурах Мелітополя, Бердянська, Токмака та Василівки.

 

«Для отримання перепустки на особистий транспортний засіб необхідно особисто прибути до найближчої військової комендатури, незалежно від місця реєстрації. При собі мати паспорт та документи на транспортний засіб. Перепустки на службові транспортні засоби оформлюються організаціями через військову комендатуру», — пишуть окупанти.

 

Як повідомляла УМ, у тимчасово окупованій Кирилівці Запорізької області в одному з будинків, які зайняли окупанти, прогримів вибух — партизани знищили групу російських загарбників.