Українські військові стійко тримають Бахмут — Генштаб

19:10, 25.01.2023
Українські військові стійко тримають Бахмут — Генштаб

У Бахмуті ситуація контрольована—ЗСУ тримають місто

Речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов заявив, що ситуація у Бахмуті Донецької області контрольована. Українським оборонцям вдається давати відсіч російським окупантам. Питання про вихід українських сил із  міста не стоїть.

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив під час телемарафону.

 

«Це дивно, щоб зараз вийти з Бахмута, коли там контрольована ситуація. Вдається давати відсіч російським окупантам», – сказав він в ефірі телемарафону 25 січня.

 

Речник Генштабу додав, що Бахмут, як і Соледар, що розташований поруч, окупанти зрівняли із землею. Але незважаючи на те, що сьогодні в командуванні повідомили про вихід ЗСУ з Соледара, оборона Бахмута триває.

 

Ковальов зазначив, що російські окупанти зараз кидають усі сили на те, щоби вийти на адміністративні межі Донецької області.

 

«І, мабуть, це та мета т.зв. СВО, про яку говорять окупанти, щоб Путін міг хоч щось показати своєму електорату. Поки там є підвали, поки там є можливості нашим військовим оборонятися і тримати цю територію, ми будемо триматися», – наголосив Ковальов.

 

Як повідомляла УМ, українські війська вийшли із Соледара Донецької області. Відповідне рішення ухвалило українське військове командування "задля збереження життів військових".